Gigabyte G24F-2 Kutu içeriği

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Gigabyte G24F-2 in kutusunun içinden displayport kablosu çıkıyor mu ?

Erwone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yok hocam hdmi 2.0 la gelior bide eklenti kablosu var oc yapabilmek icin

Oda zaten 180 hzyi destekliyor

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ek bir kablo almadan 180 Hz alabilirmiyim

Eino Kalevi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocam hdml kablosu ile geliyor. Bi de monitörde 2 adet 3.0 usb girişi var onu aktif etmek için usb güç kablosu var bi de arkadaş onu diyor sanırım. Hdml kablosu ile 179.95 hz alıyorum ben

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Hocam hdml kablosu ile geliyor. Bi de monitörde 2 adet 3.0 usb girişi var onu aktif etmek için usb güç kablosu var bi de arkadaş onu diyor sanırım. Hdml kablosu ile 179.95 hz alıyorum ben
Monitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Monitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?
Onda çıkar siz de çıkmaz , siz de çıkar onda çıkmayabilir genel olarak o monitör de ölü piksel çıkmıyor ama bu çıkmayacağı anlamına gelmiyor teknoloji şans işi dedikleri olay bazen fabrikasyon hata olabiliyor.

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
Usta ben de alıp test ettim. Mavide belli olan 1 ölü piksel var. Değişim yaparlar mı acaba.

Eino Kalevi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ölü piksel çıkmadı. Çok memnunum sorunsuz kullanıyorum

Usta ben de alıp test ettim. Mavide belli olan 1 ölü piksel var. Değişim yaparlar mı acaba.
14 gün içerisinde iade değişim garantisi var değişim yaparlar

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
HDMI ile kullanıma devam edebilirsin. Bütçen olduğunda dilersen DP geçişi yapabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri