Hocam bu önerdiğiniz lenavo monitör hiç öneren görmedim Ghosting vs varmı? Birde benim söylemiş olduğum 3 monitör den en iyisi gigabyte G24F-2 mi bir kaç kişi daha önerirsin ona göre alcamKağıt üzerinde g24f 2 ye göre daha başarılı bir monitör
Hocam o G24F-2 monitör ün Yt de inceleme videosunu izledim galiba monitör geldikten sonra görüntü ayarı vs bişey yapıyorlarmis siz yaptınız mıg24f-2 kullanıyorum tavsiye ederim
Benim ekran kartı Intel Arc A750 bazı monitörlerde AMD Nvidia vs teknolojisi özellikleri var o biraz kafamı karıştırdıya lenovo ya da gigabyte alın hocam. şuan 8 bit msı g244f var ve gigabyte g24f2 ikisinin arasında renk farkı çok az. kıyaslayınca anlasımıyor diyebilirim. almısken tabi 8 bit olsun daha iyi. başka kararsız kaldığınız özellikler var mı?
Hocam o G24F-2 monitör ün Yt de inceleme videosunu izledim galiba monitör geldikten sonra görüntü ayarı vs bişey yapıyorlarmis siz yaptınız mı
Benim ekran kartı Intel Arc A750 bazı monitörlerde AMD Nvidia vs teknolojisi özellikleri var o biraz kafamı karıştırdı