Kafaya bende bunu koydum daha uyguna bundan iyisini bulamadım.27 inçte pikselleşme olayı doğru maalesef. Panel boyu büyüdükçe FHD oranındaki pikseller daha büyük ve gerçekçi olmuyor. O yüzden 27 inç almamanızı tavsiye ederim. 23.8 inç olan model daha uygun olacaktır.
Panel kalitesi çok iyidir. IPS zaten. Ayrıca 170Hz mis gibi FPS monitörü.
Bende bu monitörü almayı düşünüyorum. 27 inç olanlarda piksel sayılıyor falan diyorlar birde büyük ya
165-170 HZ için G24F belirledim hocam. min 144 hz için pivot yazılım için bir şey önerme şansınız var mı? Asus TUF VG249Q buldum max 3000 bütçe. 24 inçG27F ürünü panel olarak daha iyi bir ürün ama 27" bana uymaz derseniz 24" olan G24F ürünü alabilirsiniz.
Laptop da var onu oraya da bağlayabilirim o yüzden.Anlamadım tam olarak G24F ürününü oyun için tercih ettiniz o tamam. Ekstra olarak minimum 144Hz ve Pivot özellikli bir ürün istiyorsunuz 3K bütçeye? Soruyorum çünkü yazılım için neden 144Hz onu çözemedim.
Bu arada ben sizi konu sahibi sandım o yüzden yanıt verdim ama bir daha ki sefere kullanıcının konusu dağılması adına kendi konunuzu açmanızı rica ediyorum.Laptop da var onu oraya da bağlayabilirim o yüzden.
Bu arada konu benim sanıyorum bende teşekkürler. Konu sahibi arkadaştan özür dilerim.Bu arada ben sizi konu sahibi sandım o yüzden yanıt verdim ama bir daha ki sefere kullanıcının konusu dağılması adına kendi konunuzu açmanızı rica ediyorum.