G24-F aldım G24-F2 web stokta yoktu ama zaten aralarındaki tek fark 10hz değil miİndirimdeyken G24F-2 alabilseydiniz o da güzel olurdu ama bu monitör de alınabilir.
Fiyat/Performans - Gigabyte G24F İncelemesi
Kağıt Üstündeki Teknik Özellikler Monitörün kağıt üstündeki teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz. Puanlamalar diğer 144/165Hz 1080p monitörlerle kıyaslanarak yapılmıştır. Parlaklık (8/10) Monitör 300cd parlaklık sunabiliyor; aslında gayet yeterli bir parlaklık, ''keşke biraz daha...forum.pchocasi.com.tr
2 gündür forumda öneriliyor. Diğer modeli bitirdik zaten.Gigabyte g24f monitörü alamyı düşünüyorum sizce nasıl bir monitör
Öyle aman aman bı fark yok.G24-F aldım G24-F2 web stokta yoktu ama zaten aralarındaki tek fark 10hz değil mi
İncelemede yazıyor OC yapılması ve Coil Whine sesinin giderilmesiymiş galiba başka fark yok.G24-F aldım G24-F2 web stokta yoktu ama zaten aralarındaki tek fark 10hz değil mi
Hocam g24fdeki coil whine sesinin çözümü varmıdır birde coil whine nedir çok mu ses geliyor monitördenİncelemede yazıyor OC yapılması ve Coil Whine sesinin giderilmesiymiş galiba başka fark yok.
İncelemede garantiye yollayabilirsiniz tarzı bir şey yazıyordu ama ses ne kadar etkili bilmiyorum. Bir zararı yok zaten bence hiçbir şeyi etkilemez.Hocam g24fdeki coil whine sesinin çözümü varmıdır birde coil whine nedir çok mu ses geliyor monitörden
Hocam rx 6600 le kullanacağım bakalım normalde g24f2 alacaktımda istanbuldayım fakat acıbadem vs 3 4 saat baya uzak bize beykoz taraflarındayım ben size şey sormak istiyorum bu efsane cumadan sonra g24fin fiyatı 3300 olarak kalırmı g24f indirimdemi yoksa şuanİncelemede garantiye yollayabilirsiniz tarzı bir şey yazıyordu ama ses ne kadar etkili bilmiyorum. Bir zararı yok zaten bence hiçbir şeyi etkilemez.
Gigabytenin g24f2 modelini aldigimda ekranın ortasında ölü pixel çıkmıştı.Gigabyte g24f monitörü alamyı düşünüyorum sizce nasıl bir monitör
Şuan indirimde galiba. Stok kalsa bile asgari ücret zammı falan olacak bence her şeye zam gelir.Hocam rx 6600 le kullanacağım bakalım normalde g24f2 alacaktımda istanbuldayım fakat acıbadem vs 3 4 saat baya uzak bize beykoz taraflarındayım ben size şey sormak istiyorum bu efsane cumadan sonra g24fin fiyatı 3300 olarak kalırmı g24f indirimdemi yoksa şuan
En kaliteli monitörde bile bu denk gelebilir , şans işi.Gigabytenin g24f2 modelini aldigimda ekranın ortasında ölü pixel çıkmıştı.
Hocam aralık 10dan sonra almayı düşünüyorumŞuan indirimde galiba. Stok kalsa bile asgari ücret zammı falan olacak bence her şeye zam gelir.
En kaliteli monitörde bile bu denk gelebilir , şans işi.
Mağazadan ölü pixel testi yaptırıpda alın bence.Hocam aralık 10dan sonra almayı düşünüyorum
Ne zaman zam yaparlar bilmiyorum sonuçta asgari ücret arttığı gibi zam yapma riskine girmezler yılbaşına kadar yavaş yavaş arttırırlar diye düşünüyorum.Hocam aralık 10dan sonra almayı düşünüyorum
Hocam diyelim geldi ve ölü piksel var iade kabul etmiyorlarmıMağazadan ölü pixel testi yaptırıpda alın bence.
İade yada değişim oluyor ben denettirdigimde monitörü internet cafede ölü pixel çıkmıştı iadeye yolladım teknoloji şans işi bende çıkar sende çıkmazHocam diyelim geldi ve ölü piksel var iade kabul etmiyorlarmı