Gigabyte G2GF-2 Sorunlu mu? Alınır mı?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sanırım bu monitörü bu akşam ya da yarın alıcam gibi duruyor.Okudum çoğu yerde ölü piksel çıktığı yazıyor sanırım bu kronik bir sorun bu monitörde normal g24f teki bobin sesi kalkmış sanırım şu an tam aradayım sizce alsam mı almasam mı ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Sanırım bu monitörü bu akşam ya da yarın alıcam gibi duruyor.Okudum çoğu yerde ölü piksel çıktığı yazıyor sanırım bu kronik bir sorun bu monitörde normal g24f teki bobin sesi kalkmış sanırım şu an tam aradayım sizce alsam mı almasam mı ?
Hocam almadan önce testlerini yaptırabilirsiniz mağazadan alacaksanız.

Amnesia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
internet sitesi üzerinden alıcam ve ayrıca ölü piksel garantiye giriyor mu bilginiz var mı?
Ben 1 saat önce sipariş verdim. lenova g24-20 ile bu monitör arasında kalmıştım gigabyte ı seçtim umarım çıkmaz ölü piksel rahatsız edecek seviyede çıkarsa geri iade ederim diye düşündüm

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben 1 saat önce sipariş verdim. lenova g24-20 ile bu monitör arasında kalmıştım gigabyte ı seçtim umarım çıkmaz ölü piksel rahatsız edecek seviyede çıkarsa geri iade ederim diye düşündüm
Sizle benzer fikirlerdeyim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ölü piksel konusunda garantiler firmaya göre değişkenlik gösteriyor diye biliyorum, henüz iade olayı yürürlükte değilse sorgusuz 14 gün içinde iade verebilirsiniz.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ölü piksel konusunda garantiler firmaya göre değişkenlik gösteriyor diye biliyorum, henüz iade olayı yürürlükte değilse sorgusuz 14 gün içinde iade verebilirsiniz.
1 ekimde yürürlüğe giricek diye biliyorum benim amacım iade değil ürün değişikliği iade benim için sıkıntılı ama belki hiç gerek kalmaz sorunsuz gelir.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
1 ekimde yürürlüğe giricek diye biliyorum benim amacım iade değil ürün değişikliği iade benim için sıkıntılı ama belki hiç gerek kalmaz sorunsuz gelir.
Muhtemelen sorunsuz gelir hocam, şikayet edeni görmedim pek ama yine de şans işi. Sorun olursa da değişimden yana kullanırsınız hakkınızı, sorunsuz gelir umarım

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Nays ile 2700₺ye geliyordu lenovo g24-20

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri