Dostlar selam dün N11'den 20900'e bu laptopu satın aldım ama Clevo kasa alınmaz gibi şeyler okudum bir sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Beni üzecek daraltacak niye aldım ki bunu dedirtecek bir sorun mudur bu?
Hocam Rami takviye yaparım o sorun değil önümüzde ki ay vs kasayla ilgili ısınmasıyla ilgili vs büyük bir sorun yaşar mıyım çoğu kişi alma iade et yazmışBi soeun yaşamazsında o fiyata 8 gb ram az gibi olmuş.
bende aldim aynisini ama sorun etmiyom aga en yakin rakipleri 23k dan basliyor 20k dan aldim ben bu fiyata bu ozellikleri aliyorsan sicakliga katlanicaksin bencr sogutucu alicam 5-10 derece degisse gayet iyi kullanilir benceDostlar selam dün N11'den 20900'e bu laptopu satın aldım ama Clevo kasa alınmaz gibi şeyler okudum bir sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Beni üzecek daraltacak niye aldım ki bunu dedirtecek bir sorun mudur bu?
Hangi derecelerde kullanıyorsun kibende aldim aynisini ama sorun etmiyom aga en yakin rakipleri 23k dan basliyor 20k dan aldim ben bu fiyata bu ozellikleri aliyorsan sicakliga katlanicaksin bencr sogutucu alicam 5-10 derece degisse gayet iyi kullanilir bence
kanka daha kullanamadim ama sicak calistigi dogri en fazla 95 falan cikiyo ama bazi oyunlarda 80 85 falan sogutucu ile cozulmeyecek is degil gene sicak calisir ama kullanilmayacak gibide degilHangi derecelerde kullanıyorsun ki
Valla ne yapsam bilemedim ya şimdi iade etsen daha alamazsın da 22200 olmuş fiyatıkanka daha kullanamadim ama sicak calistigi dogri en fazla 95 falan cikiyo ama bazi oyunlarda 80 85 falan sogutucu ile cozulmeyecek is degil gene sicak calisir ama kullanilmayacak gibide degil
ben o kadar dert etmiyom herkes kotuluyoda yapicak bisey yok bence fiyatina gore gayet iyi al kullan kankaValla ne yapsam bilemedim ya şimdi iade etsen daha alamazsın da 22200 olmuş fiyatı
Hemen 22200 olmuş ben 20800’e aldımben o kadar dert etmiyom herkes kotuluyoda yapicak bisey yok bence fiyatina gore gayet iyi al kullan kanka
Hemen 22200 olmuş ben 20800’e aldım
99 dereceyi görüyor işlemci ne yapsak sanki çok fazla değil mi ya
al kanka oyun testi olan tek video sicaklik degerlerine falan bakabilirsin
evet bayagi fazla istersen degistirebilirsin sana kalmis ben cozucem isinma sorununu kendim laptop sogutucu yapicam99 dereceyi görüyor işlemci ne yapsak sanki çok fazla değil mi ya
Tamamda hocam bu soğutucunun olmadığı taşıyacağın vakitler olacak o zaman ne yapcaksınevet bayagi fazla istersen degistirebilirsin sana kalmis ben cozucem isinma sorununu kendim laptop sogutucu yapicam
gunluk kullanimda isinmayacak zaten laptop sadece oyun oynarken isinacakBir de %100 fan hızında bu dereceleri görüyor
Yani bu konuda da haklısınız ama genel olarak oyun oynayan biri olarak sorun yaşayabilirim hele ki soğutucusuzgunluk kullanimda isinmayacak zaten laptop sadece oyun oynarken isinacak