Gigabyte G5 Mf-E2Ee333Sd Satın Aldım Sorun Yaşar Mıyım?

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostlar selam dün N11'den 20900'e bu laptopu satın aldım ama Clevo kasa alınmaz gibi şeyler okudum bir sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Beni üzecek daraltacak niye aldım ki bunu dedirtecek bir sorun mudur bu?

tunayilmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bi soeun yaşamazsında o fiyata 8 gb ram az gibi olmuş.

Alanlardan biri yorum yapmış işlemci 95 derecelere kadar çıkıyor diye.

Alanlardan biri yorum yapmış işlemci 95 derecelere kadar çıkıyor diye.

tunayilmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Aynn iade et. Bide hiçbir sıkıntısı olmasa bile ürün içine yatmadıysa rahat etmediysen ztn alma gerek yok

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Dostlar selam dün N11'den 20900'e bu laptopu satın aldım ama Clevo kasa alınmaz gibi şeyler okudum bir sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Beni üzecek daraltacak niye aldım ki bunu dedirtecek bir sorun mudur bu?
bende aldim aynisini ama sorun etmiyom aga en yakin rakipleri 23k dan basliyor 20k dan aldim ben bu fiyata bu ozellikleri aliyorsan sicakliga katlanicaksin bencr sogutucu alicam 5-10 derece degisse gayet iyi kullanilir bence

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
bende aldim aynisini ama sorun etmiyom aga en yakin rakipleri 23k dan basliyor 20k dan aldim ben bu fiyata bu ozellikleri aliyorsan sicakliga katlanicaksin bencr sogutucu alicam 5-10 derece degisse gayet iyi kullanilir bence
Hangi derecelerde kullanıyorsun ki

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Hangi derecelerde kullanıyorsun ki
kanka daha kullanamadim ama sicak calistigi dogri en fazla 95 falan cikiyo ama bazi oyunlarda 80 85 falan sogutucu ile cozulmeyecek is degil gene sicak calisir ama kullanilmayacak gibide degil

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
kanka daha kullanamadim ama sicak calistigi dogri en fazla 95 falan cikiyo ama bazi oyunlarda 80 85 falan sogutucu ile cozulmeyecek is degil gene sicak calisir ama kullanilmayacak gibide degil
Valla ne yapsam bilemedim ya şimdi iade etsen daha alamazsın da 22200 olmuş fiyatı

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Laptoplarda işlemci ısındıkça termal macun dışa taşar ve ısı oldukça artar. Katı-termal macun ile sorunu çözebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri