Gigabyte G5 Mf-E2Ee333Sd Satın Aldım Sorun Yaşar Mıyım?

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Adsız.png
Bu benim değerlerim en düşük ayarlarda
Ama PC Hocasının videosunda bunun neredeyse 3 katı FPS alıyor ben alamıyorum

1686248952929.png
Bu da Apex legends değerleri videoda 140 alırken benim yakından alakam yok

Son düzenleme:

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Ekli dosyayı görüntüle 22362Bu benim değerlerim en düşük ayarlarda
Ama PC Hocasının videosunda bunun neredeyse 3 katı FPS alıyor ben alamıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 22363Bu da Apex legends değerleri videoda 140 alırken benim yakından alakam yok
kanka bence laptop kendini belli bir sicakliga gelince kisitliyor sende yani performanstan kisip kendini sogutuyor o yuzden dusuk fps aliyorsun pchocasi nin videosunda da tam tersi islemci isiniyor fps de fazla

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
kanka bence laptop kendini belli bir sicakliga gelince kisitliyor sende yani performanstan kisip kendini sogutuyor o yuzden dusuk fps aliyorsun pchocasi nin videosunda da tam tersi islemci isiniyor fps de fazla
Tamamda ben her şeyi performansa çekmişim ısınsın yani niye ısınmıyor belli bir ayarda yok ki bunu değiştirebileceğim ya da aynen ya aksi olan bir şey var diyebilecğeim

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Tamamda ben her şeyi performansa çekmişim ısınsın yani niye ısınmıyor belli bir ayarda yok ki bunu değiştirebileceğim ya da aynen ya aksi olan bir şey var diyebilecğeim
kanka ekran karti driverlari guncelmi ve bios guncellemeleri falan tammi acaba ?

birde kanka su videodaki seyi yap bakalim ne olacak

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
kanka ekran karti driverlari guncelmi ve bios guncellemeleri falan tammi acaba ?

Ekran kartı tamamda Bios'u bilmiyorum

O ayar bende gözükmüyorda + olarak güç seçeneklerinden performansa alıyor o bende yapılı zaten

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
nasil yaptin kanka ve nasil oldu yani suan performansi vesaire
Performans hala kötü
Yani oyun oynamak istiyorsanız Laptop almayın derim
1686351107920.png

Bir sıkıntı yok ama bu seferde ekran kartını kullanmıyor kullanmadığı için az FPS alıyorum
Ya da böyle 1 dakika daha oynayayım işlemci sıcaklığı 100'e çıktığı gibi GHz'i 2.4'e sabitleyip performansı baya dibe çekiyor
Yani bir oyuncu Laptop'u böyle olmamalı
Şuan ki üstte ki değerlerde 4.2GHz kullanıyor işlemciyi ve ona rağmen ekran kartının tamamını kullanmıyor
Bu bir çok oyunda geçerli bu arada
Dying Light 2
Apex Legends
Ki bu 2 oyunda da değerler bir anda 20 15FPS'lere düşüyor çünkü GHz düşüyor yani
GHZ'ın düşmediği 2 oyun var
Valorant ve CSGO onlarda da fazla sıcak çalışmadığı için yani bu oyunlarda 100 olurken valorant CS'de 85 90 oluyor

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Performans hala kötü
Yani oyun oynamak istiyorsanız Laptop almayın derim
Ekli dosyayı görüntüle 22414
Bir sıkıntı yok ama bu seferde ekran kartını kullanmıyor kullanmadığı için az FPS alıyorum
Ya da böyle 1 dakika daha oynayayım işlemci sıcaklığı 100'e çıktığı gibi GHz'i 2.4'e sabitleyip performansı baya dibe çekiyor
Yani bir oyuncu Laptop'u böyle olmamalı
Şuan ki üstte ki değerlerde 4.2GHz kullanıyor işlemciyi ve ona rağmen ekran kartının tamamını kullanmıyor
Bu bir çok oyunda geçerli bu arada
Dying Light 2
Apex Legends
Ki bu 2 oyunda da değerler bir anda 20 15FPS'lere düşüyor çünkü GHz düşüyor yani
GHZ'ın düşmediği 2 oyun var
Valorant ve CSGO onlarda da fazla sıcak çalışmadığı için yani bu oyunlarda 100 olurken valorant CS'de 85 90 oluyor
yani insallah duzelir ya anlam veremedim boyle olmasina insallah bana olmaz

tunayilmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bence cozum bulmaya calisma iade etmeye calis. O sicaklik degerleri sana sonra sorun cikarir. 2-3 seneye kalmadan fps lerin iyice dibi gorur. laptop iyi zarar gorur. hemde internetten aldiysan 14 gun icinde kosulsuz iade hakkın olmali. urun acilmis acilmamis farketmiyor. urun sorunlu.

En kotu teknik servis raporuyla iade yapabilirsin. Bence onu biraz arastir iade etmeye calis

KS

Skynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bence cozum bulmaya calisma iade etmeye calis. O sicaklik degerleri sana sonra sorun cikarir. 2-3 seneye kalmadan fps lerin iyice dibi gorur. laptop iyi zarar gorur. hemde internetten aldiysan 14 gun icinde kosulsuz iade hakkın olmali. urun acilmis acilmamis farketmiyor. urun sorunlu.

En kotu teknik servis raporuyla iade yapabilirsin. Bence onu biraz arastir iade etmeye calis
Teknik servis iade raporu vermiyor ürün arızalı olmadığı için
İade etmeye çalışsam İncehesap kabul etmeyecek bu yüzdende THH’e başvurmam gerekiyor bu işlemde yaklaşık 1.5 ay kadar sürer minimum o zamana kadar gelecek zamları düşünürsek biraz üzülürüm

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
8gb ram sıkıntı ve işlemci fazla ısınır 6fanlj bi laptop doğutucu alsan bide yükseltrsin 500₺ ye güzelcolur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri