GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB

Agememnon35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu ekran kartını almayı düşünüyorum bütcem 4500tl aslında rtx 2060süper alacaktım ama bu ekran kartını tavsiye etti bi arkadaşım ama ekran kartı hakkında çok bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2070 süper kartı gönül rahatlığı ile alabilirsin daha uygun daha performanslı sadece 2 fanı olduğundan korkutmasın seni GIGABYTE ülkemizde ve dünyada tanınmış bir marka zaten bir sorun halinde garanti sürecinde sorun yaşanmaz bence 2060 super yerine tercih edebilirsin güzel seçim

KS

Agememnon35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
benim marka takıntım yok sadece soğutması iyi olsun yeter ben oc işleriylede uğraşmam

Enes Yavuz' Alıntı:
2070 süper kartı gönül rahatlığı ile alabilirsin daha uygun daha performanslı sadece 2 fanı olduğundan korkutmasın seni GIGABYTE ülkemizde ve dünyada tanınmış bir marka zaten bir sorun halinde garanti sürecinde sorun yaşanmaz bence 2060 super yerine tercih edebilirsin güzel seçim

benim marka takıntım yok sadece ısınmasın yeter soğutması iyi olsun oc işleriylede uğraşmam yeterli olurmu sizce ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir sıkıntı yok seçtiğiniz GPU çok iyidir ve seçtiğiniz kartta termal başarım konusunda çok sağlam bir model. İçiniz rahat olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri