Gigabyte GeForce RTX 3060 Eagle 12G LHR GV-N3060EAGLE-12GD 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Gigabyte ısınır bence zotac al üzmez bende kullanıyorum çok iyi.![]()
Gigabyte GeForce RTX 3060 Eagle 12G LHR GV-N3060EAGLE-12GD 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
aralarında 100 tl varGigabyte ısınır bence zotac al üzmez bende kullanıyorum çok iyi.
knk kartın oyun performansı nasıl benim sistemde seninkine az çok benziyoGigabyte ısınır bence zotac al üzmez bende kullanıyorum çok iyi.
Güzel yükte 67 dereceyi görüyor max.aralarında 100 tl var
knk kartın oyun performansı nasıl benim sistemde seninkine az çok benziyo
knk gigabayte spiderman remastered de 2k en yüksekte 58 derece flnGüzel yükte 67 dereceyi görüyor max.
knk gigabayte spiderman remastered de 2k en yüksekte 58 derece fln
iyimi
knk gigabayte spiderman remastered de 2k en yüksekte 58 derece fln
iyimi
ekrankartı testi var videodaknk gigabayte spiderman remastered de 2k en yüksekte 58 derece fln
iyimi
Eagle yerine Eagle OC versiyonunu al illa 3060 istiyorum diyorsan itopya mağazalarında 8000tl ye satılıyor. standart ile oc versiyonu arasında 7-8 derecelere kadar fark var. Ek olarak ofisimizde eagle oc 3060ti kullanıyoruz render alırken tam yükte 60 dereceye bile ulaşmıyor, kasa hava sirkülasyonuda çok önemli.![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
benim için birazda ödeme seçenekleri mevcut teknosa da zotac 3060 6 taksit ile peşin fiyatı na 8.400 ₺ zotac için ısı dereceleri iyi diyorlarEagle yerine Eagle OC versiyonunu al illa 3060 istiyorum diyorsan itopya mağazalarında 8000tl ye satılıyor. standart ile oc versiyonu arasında 7-8 derecelere kadar fark var. Ek olarak ofisimizde eagle oc 3060ti kullanıyoruz render alırken tam yükte 60 dereceye bile ulaşmıyor, kasa hava sirkülasyonuda çok önemli.
Yani orası senin tercihine kalmış, hangisini uygun görüyosan alabilirsin performans olarak hemen hemen hepsi aynı.benim için birazda ödeme seçenekleri mevcut teknosa da zotac 3060 6 taksit ile peşin fiyatı na 8.400 ₺ zotac için ısı dereceleri iyi diyorlar
Hocam sizde 3 fanlı modelden mi var ?Eagle yerine Eagle OC versiyonunu al illa 3060 istiyorum diyorsan itopya mağazalarında 8000tl ye satılıyor. standart ile oc versiyonu arasında 7-8 derecelere kadar fark var. Ek olarak ofisimizde eagle oc 3060ti kullanıyoruz render alırken tam yükte 60 dereceye bile ulaşmıyor, kasa hava sirkülasyonuda çok önemli.