Gigabyte rtx 3060 Red dead2 aşırı ısınma problemi?

xors

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba şuan red dead 2 testi yaptım 90derece görüyorum altına düşmüyor fan 100% çalışıyor oyun grafik ayarları ise varsayılan ayarlarda

kasa konumu güzel değil değiştirmeyi düşünüyorum kapalı bir dolapta dışarı çıkardığımda çok fark edermi veya önerebileceğiniz farklı yöntemler varmı şimdiden herkese teşekkür ederim ♥

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam kapalı alanda durması etki eder kesinlikle. Ekran kartınız nedir ve Gigabytein hangi modeli?

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam Eagle modeliydi galiba yanlış hatırlamıyorsam ısınan bir modeldi. Kasa da kapalı yerde kalınca bu derecelere tırmanmış , bir de kasa mesh değilse kart napsın hocam. Kasayı açık yere koyup bir de bütçe varsa sıvı soğutma çok çok faydalı olabilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kapalı dolap hem rahat hava almasını engeller hem de dışarı hava atacağı yeterli mesafe olmaz. Üstelik içerideki havayı kısa sürede ısıtacağı için aynı havayı tekrar içeri alacak ve bu da soğumasını zorlaştıracak hatta engelleme ihtimali var.

Son düzenleme:

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
@lckyvg merak ettim de benim sorumu alıntı yapmaktaki amaç neydi?
Konu sahibine soru sordum ve sorunun cevabı sizin yazdıklarınız değil.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
@lckyvg merak ettim de benim sorumu alıntı yapmaktaki amaç neydi?
Konu sahibine soru sordum ve sorunun cevabı sizin yazdıklarınız değil.
Yanlışlık olmuş hocam. Dalgınlıkla yapılmış kusura bakmayın. Onun yazdığı soruya cevaplaya bastım sanıyordum. Alıntıla kısmını düzenleyip kaldırdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri