- Tepki
- 2
Selamlar,
Daha önce ethereum mining için kullanılmış (yaklaşık 2 Yıl) bir gigabyte Rtx 3080 Gaming 10GB (GV-N3080GAMING OC-10GD) kart aldım.
risklerini bilerek aldım çünkü oldukça uyguna geldi.
Bilgisayarı çalışmak için kullanıyorum ama arada GS:GO 2 ve sniper elite 4 oynuyorum.
bir ara kulaklığı çıkardığımda muazzam bir fan sesi duydum ve GPU-Z yazılımına baktığımda aşağıdaki değerleri gördüm;
GPU Temperature 83
Hot Spot 91
Memory Temperature 92
diğer değerleri hatırlamıyorum ama bu değerleri nasıl yorumlamak gerekir.
yaklaşık 2 saatlik bir oyun sonunda bu değerleri fark ettim. (Kulaklık olduğu için PC sesini duyamıyorum)
Eğer normal değil ise ;
aşağıki likte bulunan ürünü tavsiye edermisiniz?
tr.aliexpress.com
Normal deki değerler aşağıdaki gibi;
burada Fan 3 göremiyorum acaba normal mi?
Daha önce ethereum mining için kullanılmış (yaklaşık 2 Yıl) bir gigabyte Rtx 3080 Gaming 10GB (GV-N3080GAMING OC-10GD) kart aldım.
risklerini bilerek aldım çünkü oldukça uyguna geldi.
Bilgisayarı çalışmak için kullanıyorum ama arada GS:GO 2 ve sniper elite 4 oynuyorum.
bir ara kulaklığı çıkardığımda muazzam bir fan sesi duydum ve GPU-Z yazılımına baktığımda aşağıdaki değerleri gördüm;
GPU Temperature 83
Hot Spot 91
Memory Temperature 92
diğer değerleri hatırlamıyorum ama bu değerleri nasıl yorumlamak gerekir.
yaklaşık 2 saatlik bir oyun sonunda bu değerleri fark ettim. (Kulaklık olduğu için PC sesini duyamıyorum)
Eğer normal değil ise ;
aşağıki likte bulunan ürünü tavsiye edermisiniz?
Kühlkörper Kühler Lüfter Für Gigabyte RTX 3080 GAMING GV-N3080GAMING OC-10GD GPU Grafikkarte FanкÑÐ»Ð»ÐµÑ Ð´Ð»Ñ Ð¿ÑоÑеÑÑоÑа - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Normal deki değerler aşağıdaki gibi;
burada Fan 3 göremiyorum acaba normal mi?