Soru Gigabyte RTX 3080 GPU Isı Değerleri

mkeles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar,
Daha önce ethereum mining için kullanılmış (yaklaşık 2 Yıl) bir gigabyte Rtx 3080 Gaming 10GB (GV-N3080GAMING OC-10GD) kart aldım.
risklerini bilerek aldım çünkü oldukça uyguna geldi.

Bilgisayarı çalışmak için kullanıyorum ama arada GS:GO 2 ve sniper elite 4 oynuyorum.

bir ara kulaklığı çıkardığımda muazzam bir fan sesi duydum ve GPU-Z yazılımına baktığımda aşağıdaki değerleri gördüm;

GPU Temperature 83
Hot Spot 91
Memory Temperature 92

diğer değerleri hatırlamıyorum ama bu değerleri nasıl yorumlamak gerekir.

yaklaşık 2 saatlik bir oyun sonunda bu değerleri fark ettim. (Kulaklık olduğu için PC sesini duyamıyorum)

Eğer normal değil ise ;

aşağıki likte bulunan ürünü tavsiye edermisiniz?

1703707506125.png

Normal deki değerler aşağıdaki gibi;
1703707763622.png

burada Fan 3 göremiyorum acaba normal mi?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Selamlar,
Daha önce ethereum mining için kullanılmış (yaklaşık 2 Yıl) bir gigabyte Rtx 3080 Gaming 10GB (GV-N3080GAMING OC-10GD) kart aldım.
risklerini bilerek aldım çünkü oldukça uyguna geldi.

Bilgisayarı çalışmak için kullanıyorum ama arada GS:GO 2 ve sniper elite 4 oynuyorum.

bir ara kulaklığı çıkardığımda muazzam bir fan sesi duydum ve GPU-Z yazılımına baktığımda aşağıdaki değerleri gördüm;

GPU Temperature 83
Hot Spot 91
Memory Temperature 92

diğer değerleri hatırlamıyorum ama bu değerleri nasıl yorumlamak gerekir.

yaklaşık 2 saatlik bir oyun sonunda bu değerleri fark ettim. (Kulaklık olduğu için PC sesini duyamıyorum)

Eğer normal değil ise ;

aşağıki likte bulunan ürünü tavsiye edermisiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 30147

Normal deki değerler aşağıdaki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 30149

burada Fan 3 göremiyorum acaba normal mi?
aliexpresteki urun gumrukten gecmeyebılır. yenı gumruk fıyatlandırmalarını arastırmanı onerırım.

KS

mkeles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam sitedeki ekran kartı değil sadece fan ve psif soğutma kısmı yani ekran kartını satmıyorlar.

Sadece fan alıp termal macun, termal pad ve fanları değiştreyim bakalım nasıl bir sonuç verecek. bu şekilde biraz daha ucuz olacak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri