- Tepki
- 3
Merhaba gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc aldım 30 bin TL ye bu ekran kartının sogutmasi nasıldır üzer mi
superi bilmem ama 4070 ti dan yola çıkabiliriz belki cooling tier listte üst sıralarda yer almış benzer bir sonuç olur muhtemelen.Merhaba gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc aldım 30 bin TL ye bu ekran kartının sogutmasi nasıldır üzer mi
Hocam bu arada nerden aldınız 30k yaMerhaba gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc aldım 30 bin TL ye bu ekran kartının sogutmasi nasıldır üzer mi
Burda üstte mi olması daha ii altta mi .N11 den aldım incehesap saticisindan ama şuan stokta yok başka bir satıcı vat aynı fiyatsuperi bilmem ama 4070 ti dan yola çıkabiliriz belki cooling tier listte üst sıralarda yer almış benzer bir sonuç olur muhtemelen.
Hocam bu arada nerden aldınız 30k ya
Link atar mısınız ?Burda üstte mi olması daha ii altta mi .N11 den aldım incehesap saticisindan ama şuan stokta yok başka bir satıcı vat aynı fiyat
Ya direk cep uygulamaya atio ondan link atamıyorumLink atar mısınız ?
4070tisuper olduğunu sanmıyorum. En azından görsel falan atabilir misiniz ? Paylaş kısmı yok mu ?Ya direk cep uygulamaya atio ondan link atamıyorum
4070tisuper değil bu bellek kapasitesi 12gb diyor altta.
Bu aldığım
Yanlış yapmışlardır kutusu ve yazısı 4070 ti super diyor4070tisuper değil bu bellek kapasitesi 12gb diyor altta.
Link atabilir misiniz ? Aşşağıda yukarıda paylaş butonu vs yok mu. Açıklamayı ss atabilir misiniz tüm özellikleriYanlış yapmışlardır kutusu ve yazısı 4070 ti super diyor
Üstte olması daha iyiBurda üstte mi olması daha ii altta mi .N11 den aldım incehesap saticisindan ama şuan stokta yok başka bir satıcı vat aynı fiyat
Merhaba gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc aldım 30 bin TL ye bu ekran kartının sogutmasi nasıldır üzer mi
Hocam ürün gelmediyse arayın da parayı iade etsinler amsdadsmkamfk4070 süper gelecek![]()
Kargoya vermişler rtx 4070 ti super yazıyor ben oradaki kodu da kontrol ettim direk rtx 4070 ti super olarak gözüküyor yanlış gelirse iade ederiz basitHocam ürün gelmediyse arayın da parayı iade etsinler amsdadsmkamfk
Bu fiyata vermezler bu kartı. En ucuz 34k ya satılıyor 4070tisuper.Kargoya vermişler rtx 4070 ti super yazıyor ben oradaki kodu da kontrol ettim direk rtx 4070 ti super olarak gözüküyor yanlış gelirse iade ederiz basit
Bakacaz yazdım şimdi incehesap a cevap bekliyorum .Bu fiyata vermezler bu kartı. En ucuz 34k ya satılıyor 4070tisuper.
Rtx 4070 super diyor iade edelim o zaman Bi gelsinde cevapBir arkadaş daha önce sormuş.