Gigabyte Teknik Servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Tuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım Herkese kolay gelsin bu sorun için günlerdir uğraşıyorum ama bi sonuca varamadım Şimdi benim Elimde bir Adet Gigabyte B250M Gaming 3 Anakart var fakat bu anakart'ın mosfetlerinden 2 si yandı daha anakartı hiç kullanmadım bile bir kez açtım bilgisayarı ikinci seferdede bu yanma olayı gerçekleşti ben bu ürünü geçtiğimiz sene aralık ayında aldım Mediamarkt tan fakat kısa zaman içerisinde şehir değişikliği yapıcağımdan garantiye oraya bırakamadım çünki bir ay sürüyor ve bu bir ay içerisinde ben şehir dışında olacağım taşınacağım yerdede Mediamarkt, Gigabyte a mail attım hiç bir şekilde dönüş olmadı sizce ne yapmalıyım bana bir fikir verebilirmisiniz lütfen :(

KS

Emre Tuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aradım enes hocam hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum garanti ve servis i tuşluyorum garanti sürenizi uzatmak için 1 i koruma garantisi için 2 yi seçeneği çıkıyor defalarca mailde atıyorum firmasınada tık yok

KS

Emre Tuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:

Enes hocam aradım bunlarda bana aldığın anakarttındaki disbiritörmü ne varmış orayı arayıp kargolatabilirsiniz dedi zaten baya da bi ilgisizlerdi

PCMaster' Alıntı:
Media markt ta sehir farki olmuyor olduğunuz sehirde media markt varsa her turlu yardimci olurlar

Malesef Kürşat hocam gittiğim yerde mediamarkt yok :(

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam o zaman bir mediamarkta gitmeniz şart oldu buda sizin için tecrübe olsun.Bilgisayar parçası alırken Vatan,itopya,teknobiyotik gibi siteleri tercih etmeniz sizin için çok daha iyi olucaktır

KS

Emre Tuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam o zaman bir mediamarkta gitmeniz şart oldu buda sizin için tecrübe olsun.Bilgisayar parçası alırken Vatan,itopya,teknobiyotik gibi siteleri tercih etmeniz sizin için çok daha iyi olucaktır

Aynen Enes hocam bundan sonra şaşmıcam böyle yerlerden almıcam pişman oldum iyice konu kilitleyebilirsiniz Çok Teşekkür Ederim Yardım ve Fikirleriniz için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri