ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Ucuz değil aslında zaten 8k akakçe’deNiye bu kadar ucuz en azindan diğer sitelere göre alınırmı yoksa eagle serisimi alınır![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
8500 tl eagle serisimi alın8r yoksa windforce mufiyatı normal ya tam bütçen nedir?
İkiside windforc muWindforce tavsiye etmiyorum kullandığım iki gigabyte ekran kartında da (2070 super, 3060ti ikisinide sıfır almıştım) rulman sesi ve tıkırtı sesleri vardı.
İtopya sart degil ama iyi bir marka olsa gigabyte msi asus olur 8500 1 lira gecememİtopya şart değilse 9K fiyata MSI Gaming X var.![]()
MSI RTX 3060 Gaming X 12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 3060 Gaming X 12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI RTX 3060 Gaming X 12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Windforce soğutması pek de iyi değil, ayrıca 8K fiyata rahatlıkla bulunuyor.
Bence bunu al https://www.teknobiyotik.com/galax-...ddr6-rtx-3060ti-ekran-karti-36isl6md1vqw.htmlNiye bu kadar ucuz en azindan diğer sitelere göre alınırmı yoksa eagle serisimi alınır![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tavsiye etmiyorlar eagle alır8m muhtemelen
Neden tavsiye etmiyorlar hocam 3060 fiyatına 3060Ti alacaksınız kas gücü olarak çok daha üstün bir kart.Tavsiye etmiyorlar eagle alır8m muhtemelen
Oda 3060 ti degilkiNeden tavsiye etmiyorlar hocam 3060 fiyatına 3060Ti alacaksınız kas gücü olarak çok daha üstün bir kart.
Hocam attığım kart 3060Ti ?Oda 3060 ti degilki
@Tallendd Bak bu önerilen 3060 Tİ ekran kartı. 3060'dan çok daha güçlü bir kart. Soğutması çok da iyi bir model değil ama en azından çok daha yüksek FPS verir. 3070 kartlarına neredeyse denk bir karttır.
Gigabyte eagle konusunda eskisi gibi durumlar yok hocam. Attığım 3060Ti plus olan model değil ancak ona rağmen kas gücü olarak 3060 tan çok daha güçlüdür. Kendim aktif olarak Gigabyte Eagle 3 Fan 3060Ti kullanıyorum. GDDR6X yani plus dediğimiz model Dying Light 2 ultra rtx açık 62-63 dereceleri geçtiğini görmedim şahsen.@Tallendd Bak bu önerilen 3060 Tİ ekran kartı. 3060'dan çok daha güçlü bir kart. Soğutması çok da iyi bir model değil ama en azından çok daha yüksek FPS verir. 3070 kartlarına neredeyse denk bir karttır.
Gigabyte eagle veya windforce modellerinin soğutmaları pek iyi değildir. Ona o kadar para vermeniz hata olur. Gigabyte alınacaksa en az Gaming veya Gaming OC modellerine bakılmalı. En azından onların soğutması bir nebze yeterli oluyor. Ancak aradığınız fiyata bulur musunuz bilemem.
3 Fanlı Eagle yine bir nebze soğutur. 2 Fanlı modelden bahsediyorum. Eksik yazmışım, 2 fanlı diye belirtmeliydim. Yazın pek de iyi sonuçlar alınmaz. Epey yüksek sıcaklıklara çıkar 2 fanlı olanlar. Konu sahibinin paylaştığı da Windforce, yanlış hatırlamıyorsam o daha kötü soğutmaya sahip Eagle'a göre.Gigabyte eagle konusunda eskisi gibi durumlar yok hocam. Attığım 3060Ti plus olan model değil ancak ona rağmen kas gücü olarak 3060 tan çok daha güçlüdür. Kendim aktif olarak Gigabyte Eagle 3 Fan 3060Ti kullanıyorum. GDDR6X yani plus dediğimiz model Dying Light 2 ultra rtx açık 62-63 dereceleri geçtiğini görmedim şahsen.
Biri 2070 super windforce oc 3x di diğeri 3060ti gaming oc idi.(gaming oc de windforce fanlarını kullanıyor kutuda ve sitesinde yazıyordu.)İkiside windforc mu