- Konu Sahibi
Eagle alsam sorun cikmaz diye dusunuyorumBiri 2070 super windforce oc 3x di diğeri 3060ti gaming oc idi.(gaming oc de windforce fanlarını kullanıyor kutuda ve sitesinde yazıyordu.)
Eagle alsam sorun cikmaz diye dusunuyorumBiri 2070 super windforce oc 3x di diğeri 3060ti gaming oc idi.(gaming oc de windforce fanlarını kullanıyor kutuda ve sitesinde yazıyordu.)
Aynı fanları kullanıyor hocam gigabyte sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ben 2 kez gigabyte alarak hata yaptım sonrasında evgaya geçtim kafam rahatladı. Umarım yolum bir daha gigabyte bir kartla buluşmaz. Tabii karar sizin bu konuda.Eagle alsam sorun cikmaz diye dusunuyorum
Ne gibi problemler yaşadınız hocam ? Bende bugün gigabyte 4070 gaming oc aldımAynı fanları kullanıyor hocam gigabyte sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ben 2 kez gigabyte alarak hata yaptım sonrasında evgaya geçtim kafam rahatladı. Umarım yolum bir daha gigabyte bir kartla buluşmaz. Tabii karar sizin bu konuda.
4 bin serisi nasıl bilmiyorum hocam açıkcası. Yaşadığım sorunlar : Rulman sesi, fanların soğutucuya sabitlendiği plastiğin fan çalışınca soğutucu bloğa vurularak tıkırdaması, revving denilen fanların hızlanıp yavaşlaması gibi sorunlar. Birde başka markaya geçince gigabyte kartların çok sesli çalıştığını farkettim. Ayrıca bana mı denk geldi bilmiyorum iki kartta da aşırı bir coil whine vardı.Ne gibi problemler yaşadınız hocam ? Bende bugün gigabyte 4070 gaming oc aldım
suanda ekran kartı almanızı önermem 4060 yakında cıkıyorNiye bu kadar ucuz en azindan diğer sitelere göre alınırmı yoksa eagle serisimi alınır![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben 4070’i aldım hocam yaa 1050 artık iyice öldüsuanda ekran kartı almanızı önermem 4060 yakında cıkıyor
çokta iyi bi kart olacağını sanmıyorum gddr6 bellek ve 8gb vram ile, tek artısı dlss3 olur onun harici kopyala yapıştır gibime geldisuanda ekran kartı almanızı önermem 4060 yakında cıkıyor
4060 cıkması diğer kartların ucuzlayacağı için mi hacısuanda ekran kartı almanızı önermem 4060 yakında cıkıyor
sanmıyorum, 40 serisi çıkmasına rağmen eski seriler daha pahalı hatta4060 cıkması diğer kartların ucuzlayacağı için mi hacı
diğer kartlar ucuzlar mı biraz ama 4060 3060 fiyatı ac cok yakın olur beklemenizi öneririm DLS 3 canavar4060 cıkması diğer kartların ucuzlayacağı için mi hacı