- Tepki
- 0
- İşlemci
- 9850x3d
- Ekran Kartı
- 5080
Arkadaşlar GIGABYTE X870E AORUS PRO alınır mı ?
Bu kart şu anda amazonda 17 bin TL fiyatı uygun geldi o arıza önemlimiRyzen 9 serisi yüksek işlemci ve Rtx 5080 ekran kartı, Gen 5 Ssd ve extra Gen4 yani iki tane M2 Ssd takıp yüksek sistem yapıcaksan alınır. Tekrar geçmiş konu başa döndü kafalar biraz karışık sanırım .
Amazonda bir kullanıcı anakart üzerinde bulunan hata display ledinin 8 kodun da takılı kaldığını söylemiş bu durumu araştırıp çözüm kısmına göz atmalısın.
soyle dusun bınlerce satılan bır seyde bır kac defa hata cıkabılmesı gayet nıormal her urunde cıkıyor dıye bır sey yok . her urunun kotu yanlatına takılı kalırsak hıc bır sey kullanmamamı gerekırBu kart şu anda amazonda 17 bin TL fiyatı uygun geldi o arıza önemlimi
Sorunun kaynağını araştırmadım Bios güncelleyince çözülen bir durumsa önemli değil. Detaylı incelemek gerekli.Bu kart şu anda amazonda 17 bin TL fiyatı uygun geldi o arıza önemlimi
Evet her marka ve modelde ufak tefek durumlar olur, anakartın üst seviye olması kusursuz olacağı anlamına gelmiyor.soyle dusun bınlerce satılan bır seyde bır kac defa hata cıkabılmesı gayet nıormal her urunde cıkıyor dıye bır sey yok . her urunun kotu yanlatına takılı kalırsak hıc bır sey kullanmamamı gerekır
Hocam normalde amazondan 18 bin TL ye Asus rog x870 f alacaktım ama satın alırken "şu anda bu satıcıdan bu ürün tehmin edilemiyor" diyor sizce stoğa gelmesini bekleyimmi yoksa bunu alıp geçiyimmiSorunun kaynağını araştırmadım Bios güncelleyince çözülen bir durumsa önemli değil. Detaylı incelemek gerekli.
Evet her marka ve modelde ufak tefek durumlar olur, anakartın üst seviye olması kusursuz olacağı anlamına gelmiyor.
İki modelde de ciddi problem yok görsel olarak hangisi hoşuna gidiyorsa ona yönel.Hocam normalde amazondan 18 bin TL ye Asus rog x870 f alacaktım ama satın alırken "şu anda bu satıcıdan bu ürün tehmin edilemiyor" diyor sizce stoğa gelmesini bekleyimmi yoksa bunu alıp geçiyimmi
Hocam konumuzdan alakasız ama asus tuf gaming 1000 watt psu alınırmıİki modelde de ciddi problem yok görsel olarak hangisi hoşuna gidiyorsa ona yönel.
Link paylaşırsan ya da Psu için yeni konu açarsan daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. @omerlutfiulker @yunusx36Hocam konumuzdan alakasız ama asus tuf gaming 1000 watt psu alınırmı