Giriş Bulunamadı Arızası

ERFURMEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar birşey danışacağım sizlere.
Az önce nvidia için çıkan son ekran kartı güncellemesini hızlı kurulum yaptım. 28-02-2023 tarihinde. Güncelleme yapıldıktan sonra monitörde giriş bulunamadı diye uyarı alıyorum. Güncelleme sırasında herhangi bir hata ile de karşılaşmadım. Anakart da herhangi bir hata belirtmiyor. Fakat Display port ile görüntü alamıyorum. Var mıdır bir çözümü olan.
Kesinlikle ekrana görüntü veremiyorum. RTX3060Ti ekran kartım 2022 nisan ayında alındı yani garantili bir cihaz. Windows 11 Pro işletim sistemim.

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
İşlemcinde onboard gpu desteği var ise işlemciden görüntü alıp ddu ile kurduğun driver silip bir daha sıfırdan yüklemeyi dene bakalım.

KS

ERFURMEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemcinde onboard gpu desteği var ise işlemciden görüntü alıp ddu ile kurduğun driver silip bir daha sıfırdan yüklemeyi dene bakalım.
Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Sanırsam kendisinin dahili grafik birimi yok diye biliyorum.
Ek olarak sistemi ilk çalıştırdığımda ekran kartının fanları çalışıyor sonra zaten otomatik olarak duruyor.

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Sanırsam kendisinin dahili grafik birimi yok diye biliyorum.
Ek olarak sistemi ilk çalıştırdığımda ekran kartının fanları çalışıyor sonra zaten otomatik olarak duruyor.
Gpu sökün bir gözle görülür bir hasar var mı, hiç görüntü alamıyorsanız tahminimce gpu bozulmuş olabilir.

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar birşey danışacağım sizlere.
Az önce nvidia için çıkan son ekran kartı güncellemesini hızlı kurulum yaptım. 28-02-2023 tarihinde. Güncelleme yapıldıktan sonra monitörde giriş bulunamadı diye uyarı alıyorum. Güncelleme sırasında herhangi bir hata ile de karşılaşmadım. Anakart da herhangi bir hata belirtmiyor. Fakat Display port ile görüntü alamıyorum. Var mıdır bir çözümü olan.
Kesinlikle ekrana görüntü veremiyorum. RTX3060Ti ekran kartım 2022 nisan ayında alındı yani garantili bir cihaz. Windows 11 Pro işletim sistemim.
Sorunu çözdünüz mü acaba?

KS

ERFURMEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu çözdünüz mü acaba?
Merhaba, sorunu kesin olarak çözemedim.
Ama çözümü şöyle buldum nvidia driver güncelledikten sonra ddu ile sürücüleri silip hızlı kurulum yapıyorum.
Bu sırada da ekrana HDMI ile görüntü alıyorum. Maalesef sorunu kesin olarak çözemedim hala araştırıyorum.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba, sorunu kesin olarak çözemedim.
Ama çözümü şöyle buldum nvidia driver güncelledikten sonra ddu ile sürücüleri silip hızlı kurulum yapıyorum.
Bu sırada da ekrana HDMI ile görüntü alıyorum. Maalesef sorunu kesin olarak çözemedim hala araştırıyorum.
14 Mart'ta yeni sürüm geldiydi bana, onu denediniz mi?

KS

ERFURMEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
14 Mart'ta yeni sürüm geldiydi bana, onu denediniz mi?
Denedim ve o gün 1 saate yakın bir süre nvidia ile ilgilendim.
Kendilerinin teknik ekibi ile görüştüm ve temiz kurulum yapmamı tavsiye ettiler ben de yaptım elbette.
İnşallah yeni sürüme güncellediğimde aynı sorunu yaşamam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri