Giriş seviyesi sistem için 144 hz monitör tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nahrimedof

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Günümüz kur farkları yüzünden 1 sene önce baktığım en ucuz 144hz 1 ms monitör şu an 2 katı fiyatına gerçekten çok üzücü, sizden ricam 2. el ya da sıfır bir f/p ürünü ve seziyorum ki bu form bu tür ürünleri bulmada en doğru yer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dipnot: 24 inç ya da 27 inç olablir panel konusunda da bilgili biri aydınlatırsa sevinirim. :sleepy:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Cvp: Giriş seviyesi gaming sistem için en f/p ürünü 1 ms 144 hz monitör tavsiyesi

Evet doğru yerdesin :) Kesin bir bütçe belirtebilirsen daha rahat yardımcı olurum.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: Giriş seviyesi gaming sistem için en f/p ürünü 1 ms 144 hz monitör tavsiyesi

Selamlar,

Hoş geldin. En doğru monitörü bulabiliriz senin için. Ancak bize çıkabileceğin maksimum bütçeyi yazman gerekli. Ardından önerileri sıralayabiliriz @"Androeat" dediği gibi :)

arthass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Çok zor inşallah bulursun 2. el ayrıca riskli ya

KS

Nahrimedof

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Giriş seviyesi gaming sistem için en f/p ürünü 1 ms 144 hz monitör tavsiyesi

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Hoş geldin. En doğru monitörü bulabiliriz senin için. Ancak bize çıkabileceğin maksimum bütçeyi yazman gerekli. Ardından önerileri sıralayabiliriz @"Androeat" dediği gibi :)

bütçe max 2.100 tl  :(

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
RE: Giriş seviyesi gaming sistem için en f/p ürünü 1 ms 144 hz monitör tavsiyesi

Bütçenize uygun en iyi performansı verebilecek bu monitörleri buldum:
Bir de 165hz ve IPS olmasıyla dikkatimi çeken bu monitör var fakat ölü piksel çıkabiliyormuş risk almak sana kalmış.
Bütçeni baz aldığımızda CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlar için alınabilecek en mantıklı ürünler bunlar. Fakat "Benim için görüntü kalitesi daha önemli, ben grafikleri daha ön planda olan oyunlar oynuyorum." dersen 144 yerine 75hz paneli ve görüntü kalitesi daha iyi olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.

Emir Selim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Alırken ölü pixel var mı kontrol etmeyi unutma.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Giriş seviyesi gaming sistem için en f/p ürünü 1 ms 144 hz monitör tavsiyesi

AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü 1550ye aldım 1 ay önce 3 ay garantisi vardı hocam istersen ikinci el kovalayabilirsin güzel monitör tavsiye ederim

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Amazonda monitor kampanyasi vardi galiba oraya da bir bakabilirsin

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Simsekgame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

2. El de biraz araştırma ile bence kendine uygun doğru monitörü bulabilirsin, burada ki arkadaşların tavsiyesi doğrultusunda bilgileri toplayıp en doğruyu kafanda belirleyip 2. Elde Bi ufak araştırma ile sahip olabilir ucuza kullanabilirsin

KS

Nahrimedof

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Tavsiye ve ilginiz için hepnize teşekkür ederim.Ufak bir piyasa araştırması yapıp alacağım tabi Pc Hocam'ızın Medalini de alabilirsem   ​​​​​​ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri