Giyim Tarzı Önerisi(Old Money)

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Old money dediğimiz kıyafetler çok hoşuma gidiyor ve duruşuma en güzel uyan giyim stili olarak görüyorum. Bu konuda kendimi daha da geliştirmek istiyorum ve sizlerden de öneri almak istiyorum. Bu tür stillerde kombin yaparken yapılması ve yapılmaması gerekenler nelerdir? Hangi renk birleşimlerinden daha iyi kombinler çıkar? Yaz ve kış kombinleri arasındaki farklar nelerdir? Vs vs.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bu arkadaşı takip et o zaman

Emir Kaflı, başta bu olmak üzere birçok kişiyi takip ediyorum. Hatta bütün videolarını izlemişimdir fakat hala gelişmem gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak sizlerin de fikirlerini, görüşlerini almak isterim.

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Sana tavsiyem, tek bir tarza bağımlı kalma. Er ya da geç sıkılacaksın ve gardırobun tonla para döktüğün ve artık kullanmak istemediğin kıyafetlerle dolacak. Diğer tavsiyem de hangi tarz giyersen giy, genel kıyafet kurallarına bağlı ol. Beyaz spor ayakkabıyla takım elbise giyme, kemerin siyah, ayakkabın kahverengi olmasın, uzun gömlekleri dışarıda bırakma, kravat kullanıyorsan uzunluğu kemer hizasında olsun. Çorabını mümkünse pantolonla, değilse ayakkabınla aynı renk seç vb. Spor giyimi küçümseme, yerine göre oldukça rahat ve şık olabilir. Renk tavsiyesi kişinin tercihiyle ve yakışan şeylerle alakalıdır. Gökkuşağı gibi dolaşma, az renkle daha şık olursun. Old money tarza pek hakim olmasam da genel olarak sonbahar renk ve tonları tercih ediliyor diye biliyorum.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Sana tavsiyem, tek bir tarza bağımlı kalma. Er ya da geç sıkılacaksın ve gardırobun tonla para döktüğün ve artık kullanmak istemediğin kıyafetlerle dolacak. Diğer tavsiyem de hangi tarz giyersen giy, genel kıyafet kurallarına bağlı ol. Beyaz spor ayakkabıyla takım elbise giyme, kemerin siyah, ayakkabın kahverengi olmasın, uzun gömlekleri dışarıda bırakma, kravat kullanıyorsan uzunluğu kemer hizasında olsun. Çorabını mümkünse pantolonla, değilse ayakkabınla aynı renk seç vb. Spor giyimi küçümseme, yerine göre oldukça rahat ve şık olabilir. Renk tavsiyesi kişinin tercihiyle ve yakışan şeylerle alakalıdır. Gökkuşağı gibi dolaşma, az renkle daha şık olursun. Old money tarza pek hakim olmasam da genel olarak sonbahar renk ve tonları tercih ediliyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri