- Tepki
- 0
4060 ti aldım ödemeyi yaptım herhangi bir mesaj gelmedi sıkıntı olurmu biz sizi arayacağız dediler alan arkadaşlara mesaj geldimi ?
mesaj gelmiyor zaten, sizi ararlar merak etmeyin. yalnız aldığınız makbuzu sakın kaybetmeyin onu görmeden teslim alamazsınız. en kötü e devlet kimlik falan gösterilir tabii ama bazı gıcık personel illa diretiyor kağıdı4060 ti aldım ödemeyi yaptım herhangi bir mesaj gelmedi sıkıntı olurmu biz sizi arayacağız dediler alan arkadaşlara mesaj geldimi ?
makbuz dediğin kartın fişi var dier makbuzu çalışana veriyoruz dedilermesaj gelmiyor zaten, sizi ararlar merak etmeyin. yalnız aldığınız makbuzu sakın kaybetmeyin onu görmeden teslim alamazsınız. en kötü e devlet kimlik falan gösterilir tabii ama bazı gıcık personel illa diretiyor kağıdı
hocam çıktıdan çıkan a4 kağıdı vermediler mi ?makbuz dediğin kartın fişi var dier makbuzu çalışana veriyoruz dediler
hayır onu çalışan arkadaşa veriyoruz dediler biz 3 kişiydik üçümüzde verdikhocam çıktıdan çıkan a4 kağıdı vermediler mi ?
hocam bilemedim. ben bugüne kadar vatanpc den 2-3 tane sistem almışımdır hep makbuz verdilerdi.hayır onu çalışan arkadaşa veriyoruz dediler biz 3 kişiydik üçümüzde verdik
yanlış anlatıyorsunuz makbuz o değil makbuz a4 ün yarısı kadar bir kağıt hatta çift olur biri sarı biri beyaz şeklinde a4 dediğiniz kağıt boş bir sistem özeti kağıdı onla bişey alamıyorsunuz makbuz vermedilersede talep edin makbuzsuz cihaz teslim etmezlerhocam çıktıdan çıkan a4 kağıdı vermediler mi ?
benim şehirde a4 kağıdı veriyorlar(irsaliye, makbuz yerine geçiyor) dediğiniz sarı beyaz sistem yok burada.yanlış anlatıyorsunuz makbuz o değil makbuz a4 ün yarısı kadar bir kağıt hatta çift olur biri sarı biri beyaz şeklinde a4 dediğiniz kağıt boş bir sistem özeti kağıdı onla bişey alamıyorsunuz makbuz vermedilersede talep edin makbuzsuz cihaz teslim etmezler
valla 3 farklı şehirdeki vatandan alışveriş yaptım hep aynı sistem demekki sizin mağaza farklıbenim şehirde a4 kağıdı veriyorlar(irsaliye, makbuz yerine geçiyor) dediğiniz sarı beyaz sistem yok burada.
29 binkaca aldin