- İşlemci
- intel
- Ekran Kartı
- gtx
goat v4'ün stoklarının bitmesi sizce ne kadar zaman alır? önceki goatlarda stoklar kaç gün içinde bitmişti? büyük ihtimalle goat v4 satışa çıktıktan sonra şuanki pc yi satmam gerekecek o yüzden soruyorum
Gün değil saat. Belki saat değil dakikalarda da bitebilir.goat v4'ün stoklarının bitmesi sizce ne kadar zaman alır? önceki goatlarda stoklar kaç gün içinde bitmişti? büyük ihtimalle goat v4 satışa çıktıktan sonra şuanki pc yi satmam gerekecek o yüzden soruyorum
Hocam sistem mağazaya özel mi oluyor?bende goat v3 var zar zor yetişebilmiştik vatana.
EvetHocam sistem mağazaya özel mi oluyor?
Süpermiş valla ben geçenlerde vatanda internet üzerinden almayı düşünüyordum bu çıkana kadar bekliyecem
evet goat serisi vatan mağazasına özel oluyor fakat 100 stokta arama yaparak alabiliyorsunHocam sistem mağazaya özel mi oluyor?
Bu ürünün çıkacağı saat falan açıklanıyor mu?evet goat serisi vatan mağazasına özel oluyor fakat 100 stokta arama yaparak alabiliyorsun
Intel ve nvdia olacak demek ki zaten ekran kartı nvdia olacağı belliydi28 dk önce sosyal medyadan paylaştıkları foto
Şimdi ayın 10unda aciklanacak mi satilacak mi bu28 dk önce sosyal medyadan paylaştıkları foto
SatılacakŞimdi ayın 10unda aciklanacak mi satilacak mi bu
İhtimali yok desem yeridir.4070 Super 12 GB gibi olmaz mı
4060Ti veya 4060 gelir diye düşünüyorum belli olmaz.Sizce rtx 4070 li yapar mı? Yaparsa ,direkt elimdeki gtx 1660 superliyi de satıp yükseltmeyi çok istiyorum.