35.000-45.000 TL Goatv4 Özelleştirilme

casanova

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7500f
Ekran Kartı
4070super
Merhaba iyi forumlar yarın inşallah goatv4 almayı planlıyorum. Intel yerine AMD anakart ve onun yanına 7500f düşünüyorum genelde pubg falan oynuyorum oyun için Intel yerine AMD olsa daha iyi olmaz mı?

Degerli düşünceleriniz nelerdir

Son düzenleme:

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Merak etmeyin hocam intelde üzmez. Evet güncelleme bakımından Am5 daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok. Bu saatten sonra Kule tipi soğutucu ile mis gibi kullanırsınız.

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
14. nesil işlemci evet son ama ilerde yükseltme yapmak istenildiğinde 14600kf falan çıkarılsa yine daha iyi olmaz mı ki sistem max 10sene gider gibi geldi. lga1700 soketler böyle kısa işi bitemez diye düşünüyorum

KS

casanova

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Stoklar hizli tükendiği için herhangi bir özelleştirilme yapamadık.
Ama çok şükür sistemi alabildik çünkü stoklar 15dakikada tükendi.
Tamamen durum mağazaya bağlı mağazadaki çalışanın kendisi söyledi bazen çalışanlarda alıyor diye biraz gözü açık olmak lazım böyle durumlarda önümde üç kişi vardı bunla beraber işlem yapanda 3 personel vardı onlar aldı bende çok şükür yetişip aldım benden sonrakiler eli boş döndü malesef.

Extra olarakta aynı ramden bitane daha aldım bide 240mm sıvı soğutucu eklettim master liquid herkese iyi forumlar ben aldım çok şükür 🥳🥳

CurealsatYontulmamiskalas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
14. nesil işlemci evet son ama ilerde yükseltme yapmak istenildiğinde 14600kf falan çıkarılsa yine daha iyi olmaz mı ki sistem max 10sene gider gibi geldi. lga1700 soketler böyle kısa işi bitemez diye düşünüyorum
14600KF istediğinde 7000 TL daha fazla ödemeni istiyorlar ama bana sorarsan değer mi kesinlikle değer.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri