God Of War Da Fps Çok Düşüyor !

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba herkese bu imzada gördüğünüz sistem de 1360x768 ultra grafiklere alıyorum bazı yerlerde 100 FPS ama bazen de 30 oluyor dedim tamam FPS yüksek olsun gerisi boş orijinal grafiğe çektim yine Max 100 bazen 30 oluyor dedim tamam low grafiğe alayım yine 60 altına iniyor yani ben 60 üstü bu sistemle oynayamaz miyim daha önce oynayanlar hangi grafik ayarları ile oynadı acaba?

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Merhaba herkese bu imzada gördüğünüz sistem de 1360x768 ultra grafiklere alıyorum bazı yerlerde 100 FPS ama bazen de 30 oluyor dedim tamam FPS yüksek olsun gerisi boş orijinal grafiğe çektim yine Max 100 bazen 30 oluyor dedim tamam low grafiğe alayım yine 60 altına iniyor yani ben 60 üstü bu sistemle oynayamaz miyim daha önce oynayanlar hangi grafik ayarları ile oynadı acaba?
Sistem nerde.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
muhtemelen çözünürlükten kaynaklıdır. çözünürlük düşük olunca işlemcin, ekran kartın tam yükte çalışmıyor ve tam verim alamıyorsun. bu yüzden de fps droplar olur.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
muhtemelen çözünürlükten kaynaklıdır. çözünürlük düşük olunca işlemcin, ekran kartın tam yükte çalışmıyor ve tam verim alamıyorsun. bu yüzden de fps droplar olur.
1080 e alsam düzelir dimi çünkü bu sistem o kadar da kötü değil yani low da 60 verir en azından

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Hocam o monitörde low alırsan dahada fps drop yersin ultraya çek amd uygulamasındada gözünürlüğünü arttıran seçenek varya sanal çözünürlük olan ordan 1080p yap darboğaz yaşıyorsun çünkü

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Hocam o monitörde low alırsan dahada fps drop yersin ultraya çek amd uygulamasındada gözünürlüğünü arttıran seçenek varya sanal çözünürlük olan ordan 1080p yap darboğaz yaşıyorsun çünkü
sanal çözünürlük kısmını nereden bulabilirim acaba

Ekli dosyalar

• resim_2023-06-24_135046947.png
    resim_2023-06-24_135046947.png
    266 KB · Görüntüleme: 114
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
denedim dediğiniz gibi açtım fakat yine çözünürlük seçemiyorum

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (194).png
    Ekran Görüntüsü (194).png
    1 MB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Görüntüsü (195).png
    Ekran Görüntüsü (195).png
    215 KB · Görüntüleme: 54

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bende de i3 12100f ve RX6600 ikilisi var GOW ultra ayarlarda denedim 65 fps civarlarında oynatıyor ama fps drop yiyor ve baya hissettiriyor. Ayarları düşürdüm oynamalar yaptım fayda etmiyor, en son oyunu silmek zorunda kaldım baya sinir etti çünkü.

Bende de i3 12100f ve RX6600 ikilisi var GOW ultra ayarlarda denedim 65 fps civarlarında oynatıyor ama fps drop yiyor ve baya hissettiriyor. Ayarları düşürdüm oynamalar yaptım fayda etmiyor, en son oyunu silmek zorunda kaldım baya sinir etti çünkü.
Tüm driverların hepsi de güncel durumda.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
Tam ekran modu yok pencereli ve çerçevesiz tek var
senin için god of war yükledim. baktım dediğin gibi tam ekran yokmuş ama sorunu çözdüm yine de.
amd software: adrenaline gir > ayarlara gir > ekrana gir > Virtual Super Resolution aktif et.
daha sonra oyuna girince grafik ayarlarında çözünürlüğü artırabilirsin. iyi oyunlar :)
burada dedğim ayarı açtıktan sonra masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarına giriyorsun ekran çözünürlüğünü 1080p yapıp oyuna gırıyorsun. oyun içinde direkt aktif olacak.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
senin için god of war yükledim. baktım dediğin gibi tam ekran yokmuş ama sorunu çözdüm yine de.

burada dedğim ayarı açtıktan sonra masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarına giriyorsun ekran çözünürlüğünü 1080p yapıp oyuna gırıyorsun. oyun içinde direkt aktif olacak.
Hocam onu yaptım siz ilk dediğinizde 😁 lakin daha çok düştü ve arada hala FPS drop olduğu için eski ayarlara dönmek zorunda kaldım teşekkür ederim ugrastirdim sizide

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri