Goodram markası iyidir PCH yeni çıkardığı çoğu sistemde kullandı diye hatırlıyorum.Goodram nasıldır 3600mhz cl18 ram çipleri nasıl satıp yenisni mi alsam hazır Hepsiburada indirmi varken
Trdeki en iyi ram markalarından benim listemde 1dedirGoodram nasıldır 3600mhz cl18 ram çipleri nasıl satıp yenisni mi alsam hazır Hepsiburada indirmi varken
İyi bir markadır. CL18 olan belleği yongaları kötü değil ama çok iyide değil. Ancak zaten manuel OC yapmayacaksanız yongaları sizi ilgilendiren bir şey değil bellekte.Goodram nasıldır 3600mhz cl18 ram çipleri nasıl satıp yenisni mi alsam hazır Hepsiburada indirmi varken
Hocam o kadar da demiyelim şimdi xpg çipi dururken ama 2 3 sene götursun yeterTrdeki en iyi ram markalarından benim listemde 1dedir
Götürür tabiki neden götürmesin. 2400 mhz ramim 6 senedir kullanımda sorun da yok. Ramler çok problem çıkaran ürünler değilHocam o kadar da demiyelim şimdi xpg çipi dururken ama 2 3 sene götursun yeter
Ben genellikle ucuz fiyat orta performans bakıyorum goodram benim işimi görür ha tabikide xpg daha iyi bir markadır çoğu kişi tarafından böyle düşünülür ama bu öznel bir durumHocam o kadar da demiyelim şimdi xpg çipi dururken ama 2 3 sene götursun yeter