Goodram Rgb Problemi

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşlar merhaba 4 adet goodram rgb ram'e sahibim.2 tanesini sinerji 2 tanesini itopyadan aldım.Anakart olarakta asus b660 plus d4 kullanıyorum.Sinerjiden aldığım ramler asus rgb kontrol programında gözüküyor ve kontrol edebiliyorum.Fakat itopyadan almış olduğum ramleri asus program görmüyor.Onun içinde rgb kontrolünü yapamıyorum.Bios güncelleme vs yaptım fakat düzelmedi.Desteginizi rica ederim
IMG_20230918_224656.jpg

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar merhaba 4 adet goodram rgb ram'e sahibim.2 tanesini sinerji 2 tanesini itopyadan aldım.Anakart olarakta asus b660 plus d4 kullanıyorum.Sinerjiden aldığım ramler asus rgb kontrol programında gözüküyor ve kontrol edebiliyorum.Fakat itopyadan almış olduğum ramleri asus program görmüyor.Onun içinde rgb kontrolünü yapamıyorum.Bios güncelleme vs yaptım fakat düzelmedi.Desteginizi rica ederim Ekli dosyayı görüntüle 27204
Ramlerin seri numarası aynı mı? Bazı durumlarda ramlerin tamamen aynı olması önemli rol oynuyor. Farklı kombinasyonlarda takmayı deneyebilirsin. Bir sinerji, bir itopyayı aynanda takmak veya sadece itopyanınkileri taktığında kontrol edebiliyormusun gibi. Programı tekrar kaldırıp kurmayı da deneyebilirsin.

KS

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ramlerin seri numarası aynı mı? Bazı durumlarda ramlerin tamamen aynı olması önemli rol oynuyor. Farklı kombinasyonlarda takmayı deneyebilirsin. Bir sinerji, bir itopyayı aynanda takmak veya sadece itopyanınkileri taktığında kontrol edebiliyormusun gibi. Programı tekrar kaldırıp kurmayı da deneyebilirsin.
Her türlü kombinasyon denedim hocam sadece sinerjiden aldığım Ramin rgbsini ayarlayabiliyorum.İtopyadakinleri program görmüyor bile.Programi kaldırıp temiz kurulum yaptım yine olmadi

KS

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Anakartın ram desteği listesinde bu ramler var mı peki?
Zaten 2 tanesi çalışıyor.Problem sonradan aldığım itopyadakinlerin rgbsini görmüyor.Normalde sinerjiden aldığım her türlü kontrol ediyorum.Herseyiyle aynı ram resmini attım zaten

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Zaten 2 tanesi çalışıyor.Problem sonradan aldığım itopyadakinlerin rgbsini görmüyor.Normalde sinerjiden aldığım her türlü kontrol ediyorum.Herseyiyle aynı ram resmini attım zaten
Sizin gibi sorun yaşayanlar var yabancı forumlarda da. Herhangi bir çözüme de rastlamadım maalesef. Bios güncellemesi varsa yapın, o da aradan çıksın.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Biosuda guncelledim hocam son sürüm aynı hala
Aşağıdaki adımlar ile bir kişi çözmüş sorunu.

Here are the steps to resolve it.

• Head over to Asus's Download Page and click on the Standalone version of Aura Sync Utility at the bottom
  • Open your folder
  • Select Lighting_Control folder
  • Make sure to install LightingService first otherwise it won't work which is why I was getting that error message before when I tried setup first
  • Select AuraServiceSetup and run the setup
  • Backup to the Lighting Control Folder and run the Setup Application
  • After running through all that setup. All of my hardware component started to synchronize properly upon restarting.

KS

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Aşağıdaki adımlar ile bir kişi çözmüş sorunu.

Here are the steps to resolve it.

• Head over to Asus's Download Page and click on the Standalone version of Aura Sync Utility at the bottom
  • Open your folder
  • Select Lighting_Control folder
  • Make sure to install LightingService first otherwise it won't work which is why I was getting that error message before when I tried setup first
  • Select AuraServiceSetup and run the setup
  • Backup to the Lighting Control Folder and run the Setup Application
  • After running through all that setup. All of my hardware component started to synchronize properly upon restarting.
Denedim olmadı ama şimdi birşey farkettim bunların farklı olması RGB de sıkıntı yapar mı ?
IMG_20230919_192425.jpg
IMG_20230919_193340.jpg
IMG_20230919_193435.jpg
IMG_20230919_193452.jpg
IMG_20230919_193500.jpg
Screenshot_2023-09-19-19-51-22-383_com.miui.gallery.jpg
IMG_20230919_192425.jpg
IMG_20230919_193340.jpg
IMG_20230919_193435.jpg
IMG_20230919_193452.jpg
IMG_20230919_193500.jpg
Screenshot_2023-09-19-19-51-22-383_com.miui.gallery.jpg

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Yani onun için ürünlerin seri numaraları aynı mı diye sormuştum. Ama bence hala programın sorunu, tek sorun yaşayan siz değilsiniz çünkü. Reddit'te harici bir program buldum rgb kontrolü için, ona da bir bakın.

KS

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Yani onun için ürünlerin seri numaraları aynı mı diye sormuştum. Ama bence hala programın sorunu, tek sorun yaşayan siz değilsiniz çünkü. Reddit'te harici bir program buldum rgb kontrolü için, ona da bir bakın.
Programda sıkıntıysa 2 ayri şekilde taktigimda yine birisi çalışıyor problemsiz problemli olan zaten hiç görmüyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri