S Shando Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 7 Tepki 0 28 Ocak 2024 #1 İşlemci R7 7840HS Ekran Kartı RTX 4060 Arkadaşlar laptopumda chrome açılırken şu ş ekilde açılıyor(her zaman olmuyor). Bu açılış şekli normal mi yoksa bir sorun var mı?
Arkadaşlar laptopumda chrome açılırken şu ş ekilde açılıyor(her zaman olmuyor). Bu açılış şekli normal mi yoksa bir sorun var mı?
KS S Shando Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 7 Tepki 0 29 Ocak 2024 Konu Sahibi #2 Hiç fikri olan yok mu dostlar Her zaman olmasa da çok sık bu açılışla karşılaşıyorum neden 2 kere yüklüyor gibi açılıyor?
Hiç fikri olan yok mu dostlar Her zaman olmasa da çok sık bu açılışla karşılaşıyorum neden 2 kere yüklüyor gibi açılıyor?
wooserr Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 198 Tepki 38 29 Ocak 2024 #3 Shando' Alıntı: Hiç fikri olan yok mu dostlar Her zaman olmasa da çok sık bu açılışla karşılaşıyorum neden 2 kere yüklüyor gibi açılıyor? Genişletmek için tıkla ... Normal brom bu arkada cefsharp kütüphanesini yüklüyor yeni güncelleme ile geldi.
Shando' Alıntı: Hiç fikri olan yok mu dostlar Her zaman olmasa da çok sık bu açılışla karşılaşıyorum neden 2 kere yüklüyor gibi açılıyor? Genişletmek için tıkla ... Normal brom bu arkada cefsharp kütüphanesini yüklüyor yeni güncelleme ile geldi.
N n4ku Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 22 Tepki 4 30 Ocak 2024 #4 Yükleme nedeniyle oluyor. masaüstünde sağ tık yenile yaptığında ikonlar gidip gelir aynı mevzu.