Yardım Görüntü Alamama Sorunu

atto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar yeni bir hazır sistem aldım. Sistemde apu işlemci bulunuyor ekran kartsız bir model. Elimde bulunan vga girişli monitörüme bağlamak için VGA yı HDMI a dönüştüren bir kablo satın aldım fakat yine de görüntü alamıyorum. PC yi televizyona bağladığımda görüntü alabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
Merhabalar yeni bir hazır sistem aldım. Sistemde apu işlemci bulunuyor ekran kartsız bir model. Elimde bulunan vga girişli monitörüme bağlamak için VGA yı HDMI a dönüştüren bir kablo satın aldım fakat yine de görüntü alamıyorum. PC yi televizyona bağladığımda görüntü alabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam şimdi 2-3 sorum olacak size;

1. Kasa çalışıp, Ekrana görüntü mü? Gelmiyor.
2. HDMI kablosunu Ekran kartı portuna mi? Takıyorsun yoksa Kasa'da ki arka porta mi?
3. Monitör ışığı yanıyor mu?
4. En önemlisi başka bir kablo ile denedin mi?

KS

atto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aktif dönüş türücü ilemi baglıyorsunuz yoksa düz hdmı kablaymı
dönüştürücü ile bağlıyorum hocam

Hocam şimdi 2-3 sorum olacak size;

1. Kasa çalışıp, Ekrana görüntü mü? Gelmiyor.
2. HDMI kablosunu Ekran kartı portuna mi? Takıyorsun yoksa Kasa'da ki arka porta mi?
3. Monitör ışığı yanıyor mu?
4. En önemlisi başka bir kablo ile denedin mi?
Evet hocam kasa çalışıyor hatta kasayı çift tarafı hdmı olan kablo ile tv ye bağladığımda görüntü alıyorum
HDMI kablosunu sistemde ekran kartı olmadığı için arkadaki porta takıyorum mecburen
monitörü evdeki eski pc ile denediğimde çalıştırabiliyorum
başka bir kablo ile denedim fakat yine olmadı. sorunun dönüştürücüde olduğu aklıma geliyor sadece

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri