GÖRÜNTÜ GELMİYOR HEMEN KAPANIYOR KASA YARDIM

yildizzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Masaüstü bilgisayarın power kabloloru vs takılı şekilde açtığımda bütün fanlar dönmeye başlıyor pc çalışıyor.  Fakat ekrana görüntü gelmemekle birlikte 10 sn 20sn ve ya 30sn sürelerden sonra pc kendini resliyor gibi bir şey oluyor fanlar duruyor ve ışık sönüyor ve tekrar fanlar dönmeye başlayarak ışık yanıyor aynı şeyi sürekli tekrarlıyor.

Bunun sorunu nedir kendim çözebilirmiyim.
Yoksa büyük bir sorunumu vardır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bileşenlerinizi yazar mısınız. Tahminim bu 2 şey ilki kullandığınız işlemci anakart tarafından tanınmıyorsa ki bu genelde rastlanan bir durum bu sebepten dolayı sistem görüntü vermemz dediğiniz şeyi yapar. Bunu anakart BIOS güncellemesi ile çözebilirsiniz genelde. Diğer sorun RAM odaklı ki buda ya yanlış soketlere takmışsınızdır RAM yada RAM 'leri yada RAM uyumsuzdur veya düzgün takılmamıştır.

KS

yildizzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ram slotlarının yerini değiştirdikten sonra olmuştu. Şimdi tekrar aynısını yapmaya başladı gene slotların yerleriyle vs oynuyorum ama bu sefer ekrana görüntü gelmiyor gene. Başta bir 2-3 saniyelik görüntü geliyor sonra gidiyor görüntü. Şimdi ne yapabilirim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BIOS güncellemesi denemiş miydiniz. Size önerdim daha önce BIOS bu sorunlara sebep olabilir. Ayrıca birde kasada statik elektrik yükü olabilir onuda boşaltın. PC Statik Boşlatma bu link yardımcı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri