Yardım Görüntü Gelmiyor.

eminerel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar arkadaşlar. İşlemci termal macunu değişimi sonrası monitöre görüntü gelmiyor. İşlemci soketini açıp kapatma sırasında tak diye bir ses geliyor. Kapanırken sıkıntı yok açarken zorlanıyor ve tak sesiyle açılıyor. Pinlerde sıkıntı yok. İşlemcim fx 8350 anakart msi 970 gaming. Tüm parçaları kasadan ayırdım uzay montaj bağladım. Ama fayda etmedi. Konuyla ilgili her türlü fikre açığım. Pc 7 yıldır bende tamirciye hiç gitmedim. Ama çözüm bulamazsam yarın ilk iş tamirciye gideceğim. Acil yardım. Teşekkürler.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
İyi akşamlar arkadaşlar. İşlemci termal macunu değişimi sonrası monitöre görüntü gelmiyor. İşlemci soketini açıp kapatma sırasında tak diye bir ses geliyor. Kapanırken sıkıntı yok açarken zorlanıyor ve tak sesiyle açılıyor. Pinlerde sıkıntı yok. İşlemcim fx 8350 anakart msi 970 gaming. Tüm parçaları kasadan ayırdım uzay montaj bağladım. Ama fayda etmedi. Konuyla ilgili her türlü fikre açığım. Pc 7 yıldır bende tamirciye hiç gitmedim. Ama çözüm bulamazsam yarın ilk iş tamirciye gideceğim. Acil yardım. Teşekkürler.
Macun taşıp anakartta ki soketin içine girmiş olabilir belki temassizlik yaptırıyordur. İşlemciyi söküp işlemcinin girdiği yerlere deliklere ışık tutup tektek bakın hocam. Macun bir deliğe girdiyse sorun çıkartır

KS

eminerel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sağol arkadaşım denemeye başladım.

Ekli dosyalar

• 20230129_215107.jpg
    20230129_215107.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 10
  • 20230129_215100.jpg
    20230129_215100.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 9
KS

eminerel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sabaha karşı birazda şansın yardımıyla çözdüm sorunu ses halen geliyor soketten. Ama görüntü geldi. Tavsiye için teşekkürler @sake13

Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri