GÖRÜNTÜ GİDİYOR,FANLAR YAVAŞLAYIP HIZLANIYOR

Fehmi Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ARKADAŞLAR BİR HAFTALIK SİSTEMİM ŞU:
Anakart: Gigabyte X570 ud AMD X570 soket AM4 DDR4 4000(OC) MHz ATX Gaming kart.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Dark guardian. 
RAM: CORSAİR 8*2 3000 MHZ CL 16
EKRAN KARTI: XFX RX 590 8 GBYT
SSD: JAMES DONKEY 512 GBYT M.2
POWERSUPPLY:HIGH POWER 600W 80+ BRONZE
öncelikle şunu belirteyim kasayı hdmı kablosuyla 4K özellikli Samsung tv'ye bağladım ve orada kullanıyorum ama tabi 4K özelliğini aktif etmiyorum oyunlarda sadece hd özellikte oynuyorum.Sıkıntı ise şu: Bilgisayar açıkken birden görüntü gidiyor.Televizyon,bağlantı yok uyarısı veriyor, o anda fanlar yavaşlıyor ve tekrar hızlanıyor tekrar yavaşlıyor. Aç kapa yapmadan düzelmiyor. Şahsen tv'de kullanıyor olmamdan kaynaklandığını sanmıyorum zira fanlar da yavaşlayıp hızlanıyor bana sistemde bir sıkıntı var gibi geldi ama tabi bilemiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam kasanızın yazılımını kontrol ettiniz mi? Isı durumuna göre fanların hızlanması gibi bir durum söz konusu olabilir. Görüntünün gitme durumu ne zaman yaşanıyor? Oyun sırasında mı?

mustafa21121

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim aynı sıkıntıları yaşıyorum. Ekran kartı sürücün güncel değilse güncelle. Güncelse %100 ekran kartı sorunlu. Bende aynısını kullanıyorum. Bayramdan sonra iadeye göndereceğim.

KS

Fehmi Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Geri dönüşünüzü bekliyorum...
Bütün güncelleme vs yaptım. Hatta diğer forumlar 19 sürümüne dönün tavsiyesi bile geldi. Hepsini denedim olmadı.Ben de iade ettim,bugün onaylandığını telefonda söylediler,şimdi yeni bir ekran kartı bakıyorum.

ghthre3e

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı sorun bende de var f class 1.1 de ancak bende klavye mouse ve kulaklıkta gidiyor ancak fanlar çalışıyor. Sorunu yaşayan tek ben de değilim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri