Görüntü git-gel hakkında

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Arkadaşlar belki bilenleriniz vardır görüntüde 2 saniyelik git geller yaşanıyordu hem monitörümü hem kasamı servise gönderdim ikiside bir sorun olmadıklarını söylediler monitör servisi kaliteli bir dp kablosu kasa serviside bıos falan son sürüm güncelleyip göndermiş ve pcyi yeniden açtığımda gene aynı sorun oldu sizce artık bu soruna razı mı gelmeliyim?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar belki bilenleriniz vardır görüntüde 2 saniyelik git geller yaşanıyordu hem monitörümü hem kasamı servise gönderdim ikiside bir sorun olmadıklarını söylediler monitör servisi kaliteli bir dp kablosu kasa serviside bıos falan son sürüm güncelleyip göndermiş ve pcyi yeniden açtığımda gene aynı sorun oldu sizce artık bu soruna razı mı gelmeliyim?

Eğer Nvidia ise grafik sürücüsünden kaynaklandığını düşünürdüm.
Çünkü bende de Nvidia var ve son güncellemelerde benzer sorunlar sık sık yaşanıyor.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Ekran kartınızı ve psunuzu söylermisiniz?
Çünkü bende de Nvidia var ve son güncellemelerde benzer sorunlar sık sık yaşanıyor.

ROG Strix 650W Gold Güç Kaynağı​

RTX 3070Tİ

sizdede görüntü 2 saniyeliğine gidip geri mi geliyor?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
sizdede görüntü 2 saniyeliğine gidip geri mi geliyor?

Evet ve bunu düzenli olarak yapmıyor.
Görüntü gittiğinde ses gelmeye devam ediyor.
Eğer oyun ya da film varsa da aynı şekilde devam ediyor.
Bazen 1 saatte 3 kere oluyor, bazen 6 saat boyunca olmuyor.

Aynı sorunu, benim sorunların başladığı dönemde birden fazla Nvidia kullanıcısında da gördüğüm için,
Bunun sürücü güncellemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Çünkü sistemler farklı, şehirler farklı, monitörler farklı, kablolar farklı vs. vs.
Tek ortak nokta Nvidia kullanıp aynı sorunu yaşıyor olmamız. Yani sürümlerle alakalıdır.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Evet ve bunu düzenli olarak yapmıyor.
Görüntü gittiğinde ses gelmeye devam ediyor.
Eğer oyun ya da film varsa da aynı şekilde devam ediyor.
Bazen 1 saatte 3 kere oluyor, bazen 6 saat boyunca olmuyor.

Aynı sorunu, benim sorunların başladığı dönemde birden fazla Nvidia kullanıcısında da gördüğüm için,
Bunun sürücü güncellemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Çünkü sistemler farklı, şehirler farklı, monitörler farklı, kablolar farklı vs. vs.
Tek ortak nokta Nvidia kullanıp aynı sorunu yaşıyor olmamız. Yani sürümlerle alakalıdır.
bende aynı anda hem görüntü hem ses gidiyor

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
bende aynı anda hem görüntü hem ses gidiyor

Sesi monitörden mi alıyorsunuz?
Ben harici ses kartı + gitar amfisinden çıkış alıyorum.
1666630765413.png

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Ses o yüzden gidiyordur.
Driver güncelledikten sonra mı olmaya başladı bu?
Daha önceden aynı sorun yaşanıyor muydu?
hocam sistem yeni zaten 3 haftalık sistem aldığımdan beri oluyor

Ses o yüzden gidiyordur.
Driver güncelledikten sonra mı olmaya başladı bu?
Daha önceden aynı sorun yaşanıyor muydu?
ne yapacağımı şaşırdım bu soruna göz yumsam düzelir mi acaba ilerde veya büyürmü daha çok?

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
Ekran kartı sürücünüzü kontrol edin olmadı ekran kartınızı bir bütün güç bağlantılarını çıkarın Tabii bilgisayarı kapatmanız gerekiyor Öncelikle Ondan sonrasında da bu dediğimi yapın Olmadıysa ekran kartı slotunu kontrol edin sıkıntı var mı diye ya da güç bağlantılarını kontrol edin söyleyebileceğim çözümler bunlar

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Ekran kartı sürücünüzü kontrol edin olmadı ekran kartınızı bir bütün güç bağlantılarını çıkarın Tabii bilgisayarı kapatmanız gerekiyor Öncelikle Ondan sonrasında da bu dediğimi yapın Olmadıysa ekran kartı slotunu kontrol edin sıkıntı var mı diye ya da güç bağlantılarını kontrol edin söyleyebileceğim çözümler bunlar
hepsi denendi

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
O zaman bariz bir şekilde ya ekran kartınızda ya da monitörünüzde arıza var ekran kartınızı ve monitörünüze tekrardan garantiye yollayın Bence böyle bir sıkıntı var ve devam ediyor diye söyleyin

sesi monitörden alıyorum
Hocam sesi sakın monitörden almayın monitörlerin İçindeki ses kartları aşırı dandik oluyor genelde Mümkünse USB harici bir ses kartı kullanın ya da bir tane jak ayırıcı kablo alın kulaklık ve ses diye ayıracak üç buçuk milimetre olacak tabii ki de olmadı Dediğim gibi servise gönderin monitörle ekran kartını

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
O zaman bariz bir şekilde ya ekran kartınızda ya da monitörünüzde arıza var ekran kartınızı ve monitörünüze tekrardan garantiye yollayın Bence böyle bir sıkıntı var ve devam ediyor diye söyleyin

Hocam sesi sakın monitörden almayın monitörlerin İçindeki ses kartları aşırı dandik oluyor genelde Mümkünse USB harici bir ses kartı kullanın ya da bir tane jak ayırıcı kablo alın kulaklık ve ses diye ayıracak üç buçuk milimetre olacak tabii ki de olmadı Dediğim gibi servise gönderin monitörle ekran kartını
göndermiştim zaten ama bir şey yapmıyorlar

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
göndermiştim zaten ama bir şey yapmıyorlar
Elinizde servis kağıdı var mı bu işlemlerin yapılmadığına dair?

Eğer elinizde herhangi bir servis kağıdı bulunuyorsa Bu konuyla alakalı Bence direkt vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine gidin başvurun ilçenizde bulunan bir tane varsa artık ona başvurursunuz Çünkü bu iş biraz sıkıntılı gibi duruyor yani ekran kartınız da arızalı olabilir monitörünüz arızalı olabilir Eğer ekran kartınız çok pahalı bir şey değilse ya da monitörünüz ikisini birden şikayet bedelini dahil edebilirsiniz Ama eğer 15.000 liraya aşıyorsa şikayet bedeliniz maalesef tipi için mahkemesine gitmeniz gerekiyor bu konu ile alakalı

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Eğer elinizde herhangi bir servis kağıdı bulunuyorsa Bu konuyla alakalı Bence direkt vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine gidin başvurun ilçenizde bulunan bir tane varsa artık ona başvurursunuz Çünkü bu iş biraz sıkıntılı gibi duruyor yani ekran kartınız da arızalı olabilir monitörünüz arızalı olabilir Eğer ekran kartınız çok pahalı bir şey değilse ya da monitörünüz ikisini birden şikayet bedelini dahil edebilirsiniz Ama eğer 15.000 liraya aşıyorsa şikayet bedeliniz maalesef tipi için mahkemesine gitmeniz gerekiyor bu konu ile alakalı
rtx 3070ti

ama bu sorunu yaşayan çokmuş bu aralar sürücülerden kaynaklandığını söylüyorlar

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
rtx 3070ti

Bende en son sürücü kurulu ve öyle bir sıkıntıyı hiçbir şekilde yaşamadım

rtx 3070ti

O zaman ekran kartı sürücünüzü birkaç sürüm öncesine düşürebilir misiniz?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Bende en son sürücü kurulu ve öyle bir sıkıntıyı hiçbir şekilde yaşamadım

O zaman ekran kartı sürücünüzü birkaç sürüm öncesine düşürebilir misiniz?
düşürmüştüm de gene olmuştu neyse artık kaderime göz yumacam

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
düşürmüştüm de gene olmuştu neyse artık kaderime göz yumacam
Hocam bence öyle demeyin gidin tüketici hakem heyetine danışın sizi zaten Oradan tüketici mahkemesine yönlendirecekler oradan bir şikayetinizi yapın ve suç duyurusunda bulunun Avukat gerekiyorsa da tutun bence çünkü hakkınız bu yani hakkınızı yiyorlar ve hakkınızı sonuna kadar savunmanız lazım

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
hocam ailem hiç bulaşmazlar o işlere bence yazılımsal bir sorun birde win 10 kurucam bakalım
Hocam bence öyle demeyin gidin tüketici hakem heyetine danışın sizi zaten Oradan tüketici mahkemesine yönlendirecekler oradan bir şikayetinizi yapın ve suç duyurusunda bulunun Avukat gerekiyorsa da tutun bence çünkü hakkınız bu yani hakkınızı yiyorlar ve hakkınızı sonuna kadar savunmanız lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri