Görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti

İbrahim Tokgöz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatası veriyor ve ekran gidip geliyor ve bu durumdan kurtuldu diyor. Ekran kartı nvdia driveri güncel nasıl çözebilirim? Sorunu driverleri silip yükleyerek çözmüştüm. Şimdi tekrar ediyor sorun. Tam çözümü nedir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sorunun sebebi ekran kartına bağlı sıcaklık olabilir. Ekran kartın eğer fazla ısınıyorsa veya aniden sıcaklık artışı oluyorsa bu ani değişim minimum birden 20 derece kadar artış gibi bir sorun bu sebeple bu sende ki sorun olabilir. Ekran kartın yeni değilse 2 yıl kadar olmuşsa alalı ve macununu değiştirmeyi biliyorsan değiştirmeni öneririm. Mutlaka kasa içinde ki Ekran kartı dahil tüm fanların ve fan altında ki soğutma yapraklarının blokların tozlarını al. Daha sonra NVIDIA kullanyorsan NVIDIA Denetim Masasına gir ve sol menüden 3D Ayarlarının Yönetilmesi ayarlarına gir daha sonra Genel ayarlar başlığı altından Güç yönetimi modu ayarını: Maksimum performans 'a al sağ alttan Uygula de AMD için böyle bir ayar varmı bilemiyorum ve son olarak DDU bu yazılım ile PC 'ni güvenli modda başlatıp sürücünü sil ve tekrar kurulum yap.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İbrahim Tokgöz' Alıntı:
DDU ile dediğiniz yöntemi geçen konuda önermiştiniz. Ve yapmıştım ve sorun bir ara çözülmüştür.

Diğer dediklerimi kontrol edin ve eğer ihtiyaç varsa yapın ve DDU yöntemini tekrar deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri