Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Hakan Akgün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar pc özellikleri
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]250 Watt güç kaynağı
[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]GA-945GCM-S2L Anakart
[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]3GB Drr2 ram 667 mhz
[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]320 GB HDD
[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]İntel core 2 duo e8400 3.ghz Ghz İşlemci nedense 2.40 ghz de calısıor[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]Ekran Kartı:MSI GeForce GT710 2GB GDDR3 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı[/font]
[font=Roboto, Helvetica, sans-serif]arkadaşlar sistem özelliklerimi belirttim sorun görüntü sürücüsü yanıt vermeyı kesti ve bu durumdan kurtuldu oyun oynarken intarnetten gezinirken bu hatayı alıyorum ve bu sorunu bilgisayarı en iyi performansa al seçeneğiyle çözüorum duzelıor ole oluncada pc xp görunumlu oluo pek de sevmıom bi çözüm yolu varmı donanımsal bir sorun var pc de cunku windows 7 windows 8 windows 10 format attım gene kurtulamadım.  :huh:  :mad: [/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle Driver 'ı sil ve silme işlemini Bu program ile yap nasıl kullanıcağını Bu videodan öğrenebilirsin. Sonra NVIDIA sitesinden sürünü indir ve kurulum işlemine başla ama burada " Costum (Advanced) " yazan yüklemeyi seç ve açılan ekranda bütün kutuları işaretle en alttaki " Perform a clean installation " kutusu dahil, ve kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlat ve masaüstüne sağ tıkla ve " Nvidia Denetim Masası " 'nı aç ve " 3D Ayarların Yönetilmesi " bölümünde sağ taraftaki " Genel Ayarlar " bölümünde " Güç yönetimi modu " ayarını " Maksimum performası tercih et " yap ve sağ alttan uygula de PC 'yi yeniden başlat ve bir dene sounucu bildir.

KS

Hakan Akgün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur Gözaydın' Alıntı:
Öncelikle Driver 'ı sil ve silme işlemini Bu program ile yap nasıl kullanıcağını Bu videodan öğrenebilirsin. Sonra NVIDIA sitesinden sürünü indir ve kurulum işlemine başla ama burada " Costum (Advanced) " yazan yüklemeyi seç ve açılan ekranda bütün kutuları işaretle en alttaki " Perform a clean installation " kutusu dahil, ve kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlat ve masaüstüne sağ tıkla ve " Nvidia Denetim Masası " 'nı aç ve " 3D Ayarların Yönetilmesi " bölümünde sağ taraftaki " Genel Ayarlar " bölümünde " Güç yönetimi modu " ayarını " Maksimum performası tercih et " yap ve sağ alttan uygula de PC 'yi yeniden başlat ve bir dene sounucu bildir.

Sonuç aynı gene aynı hata  :mad:  donanımsal sorun zaten kaç kere format atıp kurdum driveri hem orjınal cd si ile hemde nvidanın sitesınden  dedıklerınıde yaptım maksımum performansa ayarlandı ama aynı kafaı yıcem  :mad:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tüm bu ayarların üzerine birde aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tıkla özelliklere tıkla ve " Sürücüye geri dön " de ve açılan pencerede en üsttekini işaretle ve sonucu bildir.

KS

Hakan Akgün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur Gözaydın' Alıntı:
Tüm bu ayarların üzerine birde aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tıkla özelliklere tıkla ve " Sürücüye geri dön " de ve açılan pencerede en üsttekini işaretle ve sonucu bildir.

kardeşim çok sağol pc maxımum performansa aldıktan ıtıbaren yawas yawas duzeldı baya cok nadır yapıo artık oda zaman gectıkce duzelır heralde son bir sıkıntımda var benım işlemci neden 2.40 ghz de calısıor 3.Ghz olan işlemci

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hakan Akgün' Alıntı:
Uğur Gözaydın' Alıntı:

kardeşim çok sağol pc maxımum performansa aldıktan ıtıbaren yawas yawas duzeldı baya cok nadır yapıo artık oda zaman gectıkce duzelır heralde son bir sıkıntımda var benım işlemci neden 2.40 ghz de calısıor 3.Ghz olan işlemci

Önemli değil. İşlemcinin yazan frekans değerleri maksimum değerlerdir ve işlemci yükün arttığı zaman en yüksek frekansa çıkarlar boşta iken gerek olmadığı için minimumda kalırlar. Ancak sen O.C. yaparsan sürekli aynı hızda çalışmasını sağlayabilrisin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri