- Tepki
- 11
minecraftta ekran kartı kullanımı yüzde 90 99 arası geziyo 1200 fps civarı alıyorum pcy e ekran kartına bi zararı olurmu
1200FPS ALIP NE YAPACAKSIN BOŞA SİSTEMİ YORMAminecraftta ekran kartı kullanımı yüzde 90 99 arası geziyo 1200 fps civarı alıyorum pcy e ekran kartına bi zararı olurmu
ztaen vsync açtım ama zararı olup olmiyacağını merak ettim1200FPS ALIP NE YAPACAKSIN BOŞA SİSTEMİ YORMA
görev yöneticisi ve minecraftın kendi içindenGPU kullanımına hangi program ile baktınız ?
hocam bilgisayar crash verdide oyunda ilk sonra direk kendisi crash verdi sizce ekran kartı kullanımında olabilirmi1200FPS ALIP NE YAPACAKSIN BOŞA SİSTEMİ YORMA
MSI Afterburner yükleyip bakar mısın ?görev yöneticisi ve minecraftın kendi içinden
yine aynı veriler hocam kare hızını sınırsıza alıncaMSI Afterburner yükleyip bakar mısın ?
![]()
Afterburner
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.www.msi.com
GPU'nun 99 olması iyi hocam ekran kartının tam kullandığını gösteriyor.yine aynı veriler hocam kare hızını sınırsıza alınca
hocam mc da 1200 fps alıyorum 99 kullanımda karta zarar gelirmi 99 kullanımda olsa birde 99 kullanımda bilgisayar crash verirmiGPU'nun 99 olması iyi hocam ekran kartının tam kullandığını gösteriyor.
Hocam iyi bir şey diyorum ya kartı tam kullanıyor.hocam mc da 1200 fps alıyorum 99 kullanımda karta zarar gelirmi 99 kullanımda olsa birde 99 kullanımda bilgisayar crash verirmi
crash aldımda hocam o yüzdenmidir diye merak ettim sağolunHocam iyi bir şey diyorum ya kartı tam kullanıyor.
Sen yine de vsync aç zaten o kadar fps gerek yok.crash aldımda hocam o yüzdenmidir diye merak ettim sağolun