- Tepki
- 0
Şuan test etmeye başladım. Sonuçlarını yazarım. Bu arada bu test 1 saat mi sürüyor?OCCT testi yapın hocam sorun çıkacak mı görelim
test biraz uzun sürebilir test sonuçlarını paylaşın duruma göre bakalımŞuan test etmeye başladım. Sonuçlarını yazarım. Bu arada bu test 1 saat mi sürüyor?
Tamamdır. Biter bitmez paylaşacağım.test biraz uzun sürebilir test sonuçlarını paylaşın duruma göre bakalım
1 saatin sonunda birşey olmadı. Farklı bir yerden mi yapmam gerekiyor acaba?tamamdır
bir sorunm gözükmüyor psu sağlam gözküyor farklı bir kart takıp makineyi test etme şansınız var mı? Kağıt üzerinde bir problem göremedim çünkü1 saatin sonunda birşey olmadı. Farklı bir yerden mi yapmam gerekiyor acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 30129
Diğer kartı da test ettim onda da bir sorun görünmüyor ama furmark testinde GPU power düşüyor çözemedimbir sorunm gözükmüyor psu sağlam gözküyor farklı bir kart takıp makineyi test etme şansınız var mı? Kağıt üzerinde bir problem göremedim çünkü
o halde şöyle bir şey daha söyleyeyim kartı başka sistemde teste koyun eğer ordada aynı hatayı yaşarsanız kartta bir problem olabilir çok sanmıyorum ama denemekte fayda var çünkü OCCT testinde de sorun gözükmüyor garip bir durum ilk defa karşılaştım gerçektenDiğer kartı da test ettim onda da bir sorun görünmüyor ama furmark testinde GPU power düşüyor çözemedim
Akşam arkadaşımın sisteminde bi teste sokayım size tekrardan resim atarımo halde şöyle bir şey daha söyleyeyim kartı başka sistemde teste koyun eğer ordada aynı hatayı yaşarsanız kartta bir problem olabilir çok sanmıyorum ama denemekte fayda var çünkü OCCT testinde de sorun gözükmüyor garip bir durum ilk defa karşılaştım gerçekten