GPU Sıcaklık Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ege Kural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar Öncelikle Ekran Kartım 2 gündür boştayken 60,65 derecelere çıkıyor şüphelendim mining olabilirmi diye malwarebytese tarattım ve sonuçlar ektedir bir sıkıntı varmıdır mining vs. yardımcı olursanız sevinirim

CPU:ryzen 3 2200g
GPU:strix rx 570 4gb oc
Nmcd725

https://ibb.co/Nmcd725  tarama sonuçları

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RE: Lütfen Yardım Edermisiniz

Evet sisteminizde sonuçlara göre 8 adet 5 çeşit virüs çıkmış. Antivirüs 'ün temizlemesi işe yaramaz ise birde Bittdefender veya Kapersky Total Security ile tarama ve temizleme yapın. İşe yaramaz ise format atmanız gerekecektir. Ayrıca formattan sonra mutlaka yazılım oyun vs. kurmadan önce antivirüs kurun derim.

KS

Ege Kural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Peki Bitcoin Mining Varmı Sonuçlara göre

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Trojen tiplerinin ne olduğunu detaylarından antivirüs gösterir. Ayrıca genelde link olarak bir açıklama sayfasına ki genelde kendi sitesine veya dünya virüs faliyetleri sitesine link olarak paylaşır bu tarz yazılımlar. Sonuç olarak temizleme yapacaksınız ve çözüm olmaz ise önerilerimi mecburen yapacaksınız. Virüs olan bir sistemi bile bile kullanacak değilsiniz diye düşünüyorum.

KS

Ege Kural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Haklısınız Çok Teşekkürler

KS

Ege Kural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bitdefender üzerinden tarama yaptırdım aynı şekilde 5 tane zararlı yazılım bulundu silme işlemini yaptım bir daha tarattım sıkıntı çıkmadı ancak ekran kartım boşta iken 60-65 derecelerde izmirdeyim hava sıcaklığı yüksek kapalı bir oda sıcaklık normaldir sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Kasanız nedir? Ayrıca oda sıcaklığınızı ölçme ihtimaliniz varsa sıcaklığı belirtin?

KS

Ege Kural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Xigmatex kasam var işlemci fanıyla birlikte 4 fanlı oda sıcaklığı ise 26-30 derece arası ve pcnin durumu şuan çok iyi 40 derecelerde boşta

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan bir sorun kalmadı değil mi ? sorun varsa tekrar yazabilirsiniz.Başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri