Paranız yoksa işe yaramayan 0.7 uç kutusunu ya da başka birşeyi ekran kartının uzunluğuna göre ayarlayabilirsiniz. Ben ROG 3080e böyle yaptım altına mıknatısı silikonla sabitledim diğer tarafına sünger koydumSapphire Radeon Nitro+ RX6800XT 3 Fanli Model İçin gpu Tutucu gereklimidir gerekliyse kaliteli birseymi almalıyım yoksa altına birşey uydurayimmi? Birde 600W PSU Yeterlimidir R5600 ve Rx6800Xt için
Zarar vermeyecek bir şey uydurabilirsiniz, ben 1 sene fosforlu kalem koydum, sonra aşağıdaki üründen aldım çok da elzem değil. PSU'nuz dandik değilse yetecektir.Sapphire Radeon Nitro+ RX6800XT 3 Fanli Model İçin gpu Tutucu gereklimidir gerekliyse kaliteli birseymi almalıyım yoksa altına birşey uydurayimmi? Birde 600W PSU Yeterlimidir R5600 ve Rx6800Xt için
Everest marka öneriniz için teşekkürlerZarar vermeyecek bir şey uydurabilirsiniz, ben 1 sene fosforlu kalem koydum, sonra aşağıdaki üründen aldım çok da elzem değil. PSU'nuz dandik değilse yetecektir.
![]()
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder Fiyatları ve Özellikleri
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
PSU Everest Marka teşekkürler yorumunuz içinZarar vermeyecek bir şey uydurabilirsiniz, ben 1 sene fosforlu kalem koydum, sonra aşağıdaki üründen aldım çok da elzem değil. PSU'nuz dandik değilse yetecektir.
![]()
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder Fiyatları ve Özellikleri
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütün parayı ekran kartına harcadikdan sonra ben aga buParanız yoksa işe yaramayan 0.7 uç kutusunu ya da başka birşeyi ekran kartının uzunluğuna göre ayarlayabilirsiniz. Ben ROG 3080e böyle yaptım altına mıknatısı silikonla sabitledim diğer tarafına sünger koydum
Psu'nuz biraz sıkıntıymış, muhtemelen yetecektir ama çok güvenmeyin o psu'ya, fırsat olunca değiştirin derim.PSU Everest Marka teşekkürler yorumunuz için
Türkiye şartları buna etti. Ekran kartını 2. El aldım Tuf yerine aynı fiyata rog denk geldiPSU Everest Marka teşekkürler yorumunuz için
Bütün parayı ekran kartına harcadikdan sonra ben aga bu![]()
kaliteli birseymi almalıyım yoksa altına birşey uydurayimmi?
Deneyeceğim teşekürler sistemi bı alıyım ilk işTürkiye şartları buna etti. Ekran kartını 2. El aldım Tuf yerine aynı fiyata rog denk geldi
Bence dediğimi bir yapın hocam. Uç kutusuna buzdoladında boşta olan mıknatısı sabitledim ve ucuna eski süngeri japonla yapıştırdım. Kafam rahat valla![]()
Hocam güzel fikir fakat daha sağlam birşey daha güzel olacaktir birde eğer karton senin kartını taşımaya yetiyorsa ona bı tasarım yap güzelce boya çok daha güzel durur.
Yok, görseller bana ait değil.Hocam güzel fikir fakat daha sağlam birşey daha güzel olacaktir birde eğer karton senin kartını taşımaya yetiyorsa ona bı tasarım yap güzelce boya çok daha güzel durur.