GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 RAM leri daha once 3200 kullanamıyorum

ogunsntrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk pc aldıgımda 3200 cektım hıc bır sıkıntı olmadı sonradan  eskı halıen cevırdım ılk aldıgım hale tekrar 3200 yapmaya kalktıgımda pc kapandı acılmadı anakart pılı cıkarttıp taktım tekrar actım tekrar yaptım yıne kapandı acılmadı bunla ılgılı ne yapabılırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer birden fazla RAM modülü varsa söküp tek modül ile deneyin. Eğer tek modül ise BIOS pili sökük tek RAM 'i de söküp sonra tekrar takıp açın sistemi. Eğer işe yaramaz ise tüm slotlarda deneyin. Frekans ve BIOS ayarları ile alakalı bir sorun olmuştur. Bu şekilde sorun çözülecektir.

Ayrıca anakartınızda 4 RAM slotu varsa DUAL Channel özelliğini aktif edebileceğiniz ana ikili slotlara takın RAM 'inizi. Anakartın kitapçığında hangi 2 slot önce kullanılmalı yazar.

KS

ogunsntrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer birden fazla RAM modülü varsa söküp tek modül ile deneyin. Eğer tek modül ise BIOS pili sökük tek RAM 'i de söküp sonra tekrar takıp açın sistemi. Eğer işe yaramaz ise tüm slotlarda deneyin. Frekans ve BIOS ayarları ile alakalı bir sorun olmuştur. Bu şekilde sorun çözülecektir.

Ayrıca anakartınızda 4 RAM slotu varsa DUAL Channel özelliğini aktif edebileceğiniz ana ikili slotlara takın RAM 'inizi. Anakartın kitapçığında hangi 2 slot önce kullanılmalı yazar.

kapanınca dırekt aldıgım yere goturdum normal kullanın dedı bana orda ramlerı sokup taktılar bı sıkıntı yo kdedıler 2 ram var 8 8 anakartta2 slot var ama bıde boyle bısey var benım anakart surumu f50 dı onu yaptıgımda f51 surumu geldı ordada ramlerle ılgılı sorun gıderıldı dıye bı hatayı duzeltmısler ondan kaynaklımıdır dıye dusunuyorum ama pc bıdaha kapanırsa dıye korkuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri