GT 1030 alıcam sisteme uyar mı

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar. sistemimi daha güçlü kılmak için gt 1030 almayı planlıyorum. sistemime uyar mı alıcağım gt 1030 ve tam verimli çalışır mı? (uyuşmazlık çıkarır mı) Bu soruların cevabını iletirseniz çok mutlu olurum. Son olarakda asus gt 1030 oc almayı düşünüyorum iyimidir ? videodaki gibi
-
Sistem screenshot
-
[img=718x261]https://image.prntscr.com/image/kRGCBXWeQa2BOMifXpDdBA.png[/img]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GT 1030 sisteminize uyumlu alabilirsiniz. ASUS GT 1030 OC modeli MSI / GIGABYTE ve ZOTAC 1030 modelleri içinde en iyisi seçiminiz gayet güzel ve son olarak bence 4 GB daha RAM ekleyin sisteminize oyun için daha iyi performans alırsınız ve eğer SSD kullanıyorsanız Windows 10 'a geçin.

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
GT 1030 sisteminize uyumlu alabilirsiniz. ASUS GT 1030 OC modeli MSI / GIGABYTE ve ZOTAC 1030 modelleri içinde en iyisi seçiminiz gayet güzel ve son olarak bence 4 GB daha RAM ekleyin sisteminize oyun için daha iyi performans alırsınız ve eğer SSD kullanıyorsanız Windows 10 'a geçin.

cevabınız için teşekkürler. ssd malesef yok win7de kalayım mı? ram'ide ileride ekleyebilirim. son olarakda eğer en uygun siteyi bulup atabilir misiniz? güncel fiyatlı olan hangisi bilemedim çok sağolun (bu arada ramlerim ddr2)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kubilay Güler' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

cevabınız için teşekkürler. ssd malesef yok win7de kalayım mı? ram'ide ileride ekleyebilirim. son olarakda eğer en uygun siteyi bulup atabilir misiniz? güncel fiyatlı olan hangisi bilemedim çok sağolun (bu arada ramlerim ddr2)

SSD yoksa 4 GB RAM ile Windows 10 'a gerek yok. RAM olarak DDR2 eskiymiş şimdilik böyle kullanın. Asus GT1030 2GB Phoenix 64Bit GDDR5 Ekran Kartı (PH-GT1030-O2G) - 490,80 TL piyasada ki en uygun fiyat teknobiyotik.com 'da güvenilirdir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri