gt1030 alcam acil hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocalarım bana güvenilir ve en ucuz asus gt1030 ph-gt1030-o2g 2 gb 64 bit GDDR5 in linkini bulup atabilir misiniz? 

(illa asus olmasına gerek yok dahaha iyisi varsa performans ve fiyat olarak onun linkide olur yeterki güvenilir ve içlerinden en ucuzu olsun saygılar ). 

EĞER ANAKART UYUMLULUĞUDUR RAMDİR FALAN SS LERİDE ATAYIM NE OLUR NE OLMAZ DİYE ŞURAYA BIRAKTIM HEPSİNİ.,

X60Q9R.png

aYLOL5.png

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam üstünde fan tarzı şeyden yok sizin videonuzdan görmüştüm üstüne pervanesi var ve oc edition o daha iyi değilmi ? bunuda gördümde fan yok diye farklı dedim

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynen hocam bilmem anlatabildim mi bitane bulmuştum zamanında ugur hocam söylemişti teknobiyotikden dediğim model ama stokda kalmamış ve bulamadımda size başvurdum

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eyvallah hocam 2. el değildir inşallah onuda anlıyamadım bi bende bunu buldum en iyisi olarak ve umarım bi sıkıntı çıkmazdır ilk defa ekran kartı siparişi veriyorum o yüzden fazla tedbirli oldum

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamdır çok sağolun hocam nasıl mutlu oldum bilemezsiniz son olarakta üste anakartımı ve ramimin sslerini attım hiç bir sıkıntı çıkmaz dimi sizin gibi bu işte uzman adamı yakalamışken sormak lazım :D

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Anakartınız pcı expres x16 destekliyor herhangi bir problem yok.Performas artışı için de ek olarak bir tavsiyem olucak.Ramleriniz ddr2 anakartınız combo bir anakart.DDR2 ramler yerine DDR3 4 gb ram kullanmanız çok daha iyi olucaktır

KS

Kubilay Güler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam 560 tl bütce var elimde ve n11deki daha güvenli geldi bana ya onu almaya karar verdim gibi yinede saolun Enes hocam

Enes Değirmenci' Alıntı:
Anakartınız pcı expres x16 destekliyor herhangi bir problem yok.Performas artışı için de ek olarak bir tavsiyem olucak.Ramleriniz ddr2 anakartınız combo bir anakart.DDR2 ramler yerine DDR3 4 gb ram kullanmanız çok daha iyi olucaktır

hocam onu daha sonra yapmayı düşünüyorum gt 1030 uzun uğraş sonucu alabiliyorum elime para geçince onuda tamamlıcam saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri