Gta 4' Ü Sonunda Bitirdim

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
GTA 4' ü sonunda bitirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu tarz beğendiğiniz hikayesi olan oyunlar önerirseniz sevinirim

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
GTA 4' ü sonunda bitirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu tarz beğendiğiniz hikayesi olan oyunlar önerirseniz sevinirim
Kaç saat sürdü

Kaç saat sürdü
Bu arada RDR2 net dünyanın en iyi oyunu eksini iddia edenle kavga ederim

Kaç saat sürdü

Düzeltme: aksini iddia edilen...

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Gta 5 i bitir, uzun zaman sonra tekrar başladım, ulan böyle bir görev dizaynı yok.

dark pictures anthology oyunlarını bitir, sinema eşliğinde oyun bayılırım.

Rdr2... Rdr2 bitirmek için çok uğraştım, habire sildim yükledim ilk başlarda oyun o kadar bayıyor ki a noktasından b noktasına at sürmek var birde a dan x e... rdr2 kaliteli fakat ağır hantal bir oyun, ışıklandırma 10/10 fakat texture kalitesi 10/6

Farcry 6 türkçe yama ile bitir kesinlikle

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kaç saat sürdü

Arthur öldükten sonra saçma sapan liseliler gibi takılan o evli çift bölümüne kadar hevesliydim orada sildim oyunu değmez sonrası...

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Arthur öldükten sonra saçma sapan liseliler gibi takılan o evli çift bölümüne kadar hevesliydim orada sildim oyunu değmez sonrası...
Dostum bence en iyisi oradan sonra başlıyor, başkasının çiftliğinde işçi olarak çalışıp ailene bakıp ev almak için para biriktiriyorsun filan da bir anda sona bağlıyorlar ya, bir adamı buluyorsun sonra seni sona sürüklüyor e bunu istediğin zaman yapabilirdin, gidip o semte adamı bulup bilgi alıp yapardın saçma olmuş bir tık

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Gta 5 i bitir, uzun zaman sonra tekrar başladım, ulan böyle bir görev dizaynı yok.

dark pictures anthology oyunlarını bitir, sinema eşliğinde oyun bayılırım.

Rdr2... Rdr2 bitirmek için çok uğraştım, habire sildim yükledim ilk başlarda oyun o kadar bayıyor ki a noktasından b noktasına at sürmek var birde a dan x e... rdr2 kaliteli fakat ağır hantal bir oyun, ışıklandırma 10/10 fakat texture kalitesi 10/6

Farcry 6 türkçe yama ile bitir kesinlikle
Far Cry 5-6 alacağım inşallah indirimdeyken.

Kaç saat sürdü

Ana Hikaye bitti 26 saat
RDR 2 de alayım dedim 460 dı son indirimde 350 ye düştüğünde alabilseydim iyiydi

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Dostum bence en iyisi oradan sonra başlıyor, başkasının çiftliğinde işçi olarak çalışıp ailene bakıp ev almak için para biriktiriyorsun filan da bir anda sona bağlıyorlar ya, bir adamı buluyorsun sonra seni sona sürüklüyor e bunu istediğin zaman yapabilirdin, gidip o semte adamı bulup bilgi alıp yapardın saçma olmuş bir tık
Evet biraz saçmaladım ben genelde uzun soluklu öyle hikaye oyunları fazla oynamadığım için darlanabiliyorum, üstüne ucundan hiperaktivite olunca bitiriyorum göreceğimi görünce, ama yeniden yüklediğim zaman free takılmak için deneyebilirim :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri