Kaç saat sürdüGTA 4' ü sonunda bitirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu tarz beğendiğiniz hikayesi olan oyunlar önerirseniz sevinirim
Bu arada RDR2 net dünyanın en iyi oyunu eksini iddia edenle kavga ederimKaç saat sürdü
Düzeltme: aksini iddia edilen...Kaç saat sürdü
Bu arada RDR2 net dünyanın en iyi oyunu eksini iddia edenle kavga ederim
Gta 5 i bitir, uzun zaman sonra tekrar başladım, ulan böyle bir görev dizaynı yok.GTA 4' ü sonunda bitirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu tarz beğendiğiniz hikayesi olan oyunlar önerirseniz sevinirim
Arthur öldükten sonra saçma sapan liseliler gibi takılan o evli çift bölümüne kadar hevesliydim orada sildim oyunu değmez sonrası...Kaç saat sürdü
Düzeltme: aksini iddia edilen...
Dostum bence en iyisi oradan sonra başlıyor, başkasının çiftliğinde işçi olarak çalışıp ailene bakıp ev almak için para biriktiriyorsun filan da bir anda sona bağlıyorlar ya, bir adamı buluyorsun sonra seni sona sürüklüyor e bunu istediğin zaman yapabilirdin, gidip o semte adamı bulup bilgi alıp yapardın saçma olmuş bir tıkArthur öldükten sonra saçma sapan liseliler gibi takılan o evli çift bölümüne kadar hevesliydim orada sildim oyunu değmez sonrası...
Ölümden sonrası evet bende çok ısınamadım ama genel anlamda 10 10 oyunArthur öldükten sonra saçma sapan liseliler gibi takılan o evli çift bölümüne kadar hevesliydim orada sildim oyunu değmez sonrası...
Far Cry 5-6 alacağım inşallah indirimdeyken.Gta 5 i bitir, uzun zaman sonra tekrar başladım, ulan böyle bir görev dizaynı yok.
dark pictures anthology oyunlarını bitir, sinema eşliğinde oyun bayılırım.
Rdr2... Rdr2 bitirmek için çok uğraştım, habire sildim yükledim ilk başlarda oyun o kadar bayıyor ki a noktasından b noktasına at sürmek var birde a dan x e... rdr2 kaliteli fakat ağır hantal bir oyun, ışıklandırma 10/10 fakat texture kalitesi 10/6
Farcry 6 türkçe yama ile bitir kesinlikle
Ana Hikaye bitti 26 saatKaç saat sürdü
Rdr2 balon oyun sürekli kendini tekrarliyorKaç saat sürdü
Buna katılmıyorum hocam, düşüncenizin aslı nedir?Rdr2 balon oyun sürekli kendini tekrarliyor
Arkadaşın afaroz kararını istiyorum kabul edenler?Rdr2 balon oyun sürekli kendini tekrarliyor
Boş oyun görevler sürekli tekrar ediyor. Eğlencesi makarasida yok at sürme falan. Detayları güzel ama en iyi oyun denmemeli bence en iyi oyun god of war dır.Buna katılmıyorum hocam, düşüncenizin aslı nedir?
O işler öyle olmuyor dostumArkadaşın afaroz kararını istiyorum kabul edenler?
Hayır en iyi oyun budurBoş oyun görevler sürekli tekrar ediyor. Eğlencesi makarasida yok at sürme falan. Detayları güzel ama en iyi oyun denmemeli bence en iyi oyun god of war dır.
O işler öyle olmuyor dostum![]()
Yüce divanın adaletine güveniyorumBoş oyun görevler sürekli tekrar ediyor. Eğlencesi makarasida yok at sürme falan. Detayları güzel ama en iyi oyun denmemeli bence en iyi oyun god of war dır.
O işler öyle olmuyor dostum![]()
Rahat uyu A.moganYüce divanın adaletine güveniyorum![]()
Evet biraz saçmaladım ben genelde uzun soluklu öyle hikaye oyunları fazla oynamadığım için darlanabiliyorum, üstüne ucundan hiperaktivite olunca bitiriyorum göreceğimi görünce, ama yeniden yüklediğim zaman free takılmak için deneyebilirimDostum bence en iyisi oradan sonra başlıyor, başkasının çiftliğinde işçi olarak çalışıp ailene bakıp ev almak için para biriktiriyorsun filan da bir anda sona bağlıyorlar ya, bir adamı buluyorsun sonra seni sona sürüklüyor e bunu istediğin zaman yapabilirdin, gidip o semte adamı bulup bilgi alıp yapardın saçma olmuş bir tık