GTA 5 3.5MB ile Kaç Saatte İner?

ozgurefekoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Selamlar arkadaşlar,

GTA 5 indirmek istiyorum Epic Games'ten. 3.5mb indirme hızım var kaç saatte iner?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Oyun şuan 105 GB diye biliyorum

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Sabit 3.5Mbps hızda inerse kabaca tam 3 güne iner ama arada hız düşmesi falan olur der ve 3Mpbs'den hesaplarsak en geç 3 gün 11 saate inmiş olur. [105GB'a göre hesaplanmıştır.]

Alttaki sayfadan internet hızınızı ve indireceğiniz dosya boyutunu girerek ortalama indirme süresini öğrenebilirsiniz. https://downloadtimecalculator.com/

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
kullandığınız şirketi değiştirmenizi öneririm 11-12mbps nin altına düşmüyorum 100 lük internet ile
Türk telekom fiber kullanıyorum. Steamde genellikle 4-5 mbps civarlarında indiriyor. 7-8 saatte indirmiştim gtayı. Taahhütlü yapmasaydık milleniye geçecektik.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bizim internet sıkıntılı o zaman. Keşke yapmasaydık taahhütü.
Bizim vodafone şu an 200mbps ye kadar destekliyor ama fiyat farkına gerek yok şu an 81 Tl 200mbpsye 20 uploda çıkınca 180 oluyor sanırım bence gerek yok o fiyat farkına.

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Sizin pahalıymış.Benin internetim 6 yıldır falan vodafone sanırım kimse pek vodafone önermiyor öneri isteyenlere falan fakat ben vodafonu çok F/p buluyorum.
Taahhüt bittiğinde kesinlikle değiştireceğim interneti.

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Sizin pahalıymış.Benin internetim 6 yıldır falan vodafone sanırım kimse pek vodafone önermiyor öneri isteyenlere falan fakat ben vodafonu çok F/p buluyorum.
o oturduğunuz yerede bağlı çoğu insan kabloneti tavsiye etmiyor fakat ben wifi ile bağlansam bile 100mbps hıza ulaşabiliyorum

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
o oturduğunuz yerede bağlı çoğu insan kabloneti tavsiye etmiyor fakat ben wifi ile bağlansam bile 100mbps hıza ulaşabiliyorum
İstanbul esenlerde oturuyorum. Max 100 destekliyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri