Lory Monitör Uzmanı Monitör Uzmanı Katılım 16 Tem 2023 Mesajlar 2,121 Tepki 789 29 Ara 2023 #1 kaç saattir uğraşıyorum en sonunda pes ettim eski klavyeyi bağladım. Arkadaşlarımla online oynamak için onu açmam gerekiyor sanırım. Nasıl yapabirim?
kaç saattir uğraşıyorum en sonunda pes ettim eski klavyeyi bağladım. Arkadaşlarımla online oynamak için onu açmam gerekiyor sanırım. Nasıl yapabirim?
White Ravens Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 2,461 Tepki 1,169 29 Ara 2023 #2 Lory' Alıntı: kaç saattir uğraşıyorum en sonunda pes ettim eski klavyeyi bağladım. Arkadaşlarımla online oynamak için onu açmam gerekiyor sanırım. Nasıl yapabirim? Genişletmek için tıkla ... "ESC - Settings - Key Bindings" kısmında tuş ataması yapamıyor musunuz?
Lory' Alıntı: kaç saattir uğraşıyorum en sonunda pes ettim eski klavyeyi bağladım. Arkadaşlarımla online oynamak için onu açmam gerekiyor sanırım. Nasıl yapabirim? Genişletmek için tıkla ... "ESC - Settings - Key Bindings" kısmında tuş ataması yapamıyor musunuz?