- Tepki
- 245
Açtığı konuya nasıl bakıcamAçtığın konuya baktım ben RYZEN kullanıcısıyım ThrottleStop benim sistemim açmıyor
Açtığı konuya nasıl bakıcamAçtığın konuya baktım ben RYZEN kullanıcısıyım ThrottleStop benim sistemim açmıyor
Sen ryzen kullanıyon quick cpu indirip TURBO BOOST seçeneğini 0 a çek.O ayarı nerden açıyoruz biri bana anlatsın acil
Konu nerde konunun linkini atarmısınızSen ryzen kullanıyon quick cpu indirip TURBO BOOST seçeneğini 0 a çek.
12400f işlemcim var ama kapatırsam 2.50 ghz düşer hızım bu iyi bi şey değil kiKonu linkiGta 5 fps drop problemi çözümü
Arkadaşlar ben problemi çözdüm şuan Fps stabil hale geldi 2k full ayarlarda msaa x4 vs hepsi açık Cpu değerleri Ekran kartında herşey default ayarda OC yapılı değil fanlar auto ----Programın ismi---- ThrottleStop 9.5 Hiçbir ayar yapmadan sadece Disable Turbo seçeneğini aktif ederek...forum.pchocasi.com.tr
Hocam zaten kullanıma göre değişiyor programı detaylı inceleme fırsatı bulamadım ghz değerini manuel olarak desteklediği kadar artırım yapılabiliyor fakat turbo boost seçeneğini sürekli aktif seçeneği varmı bilmiyorum dediğim gibi incelemedim tam anlamıyla fakat dediğim gibi işlemcim base değeri yüksek olduğundan dolayı kurtarıyorda olabilir fakat boost yapınca 5.0 küsürlere çıkıyor ve soğutmak için custom sıvı soğutma daha mantıklı rog ryujin II 360mm full ayarlarda filan çalıştırmam lazım ki buda süpürge makinası sesiyle eş değer uzun vadede durulmaz yanında.bendede çok nadir oluyor eğer faydası varsa yapacağım