Şimdi işlemci bazlı bir oyun işlewmciye çok yük bindireceği için orada ki grafik birimi devreye girmeyebilir o yüzden mx350 yi kullanabilir yüzde 99 oranında siz lol valoran cs go gibi oyunlarda ekran kartını direk denemeyin onlar işlemci bazlı oyunlar. Gelelim ikinci dediğinize oyun iki ekran kartını birden kullanmaz birinden biri kullanılır nvidia devre dışı bıraktım diyorsunuz oyun düşük fps verdi diyorsunuz aktifkende sistem kullanmıyor görünüyor ben ona anlam veremedim . Sizin bu vakitten sonra donanımsal ya da yazılımsal bir sorun varsa sistem üreticinizle iletişime geçip yaşadığınız sorunları anlatıp teknik yardım almanız olur.Hocam intel ekran kartını devre dışı bırakıp mx350 nin performansını görmek istedim ama yine yüzde 19 kullanımı geçmiyor bu sorunu çözme imkanım varmıdır diğer oyunlarda Mx350 Yüzde 99 kullanılıyor ve intelden daha fazla performans veriyor sadece gta 5 de bu sorun var ve aynı şekilde Nvdiea yi devre dışarı bırakıp intel den oynadım 19 fps verdi yani bu işlemcinin ekran kartı Nvideadan daha iyi değil sadece kullanım sorunu var