Merhaba ben gta 5 yeni indirdim de fps ayarları atarmisiniz
Ekran kartı rtx3060
İşlemci i3 12100f
Ram 16
Galiba yüksek fpste oynatan ayarlar gibi birşey söylemek istemiş hocam. Fps düşüren ayarlar oluyor çünkü.Fps ayarları atar mısınız derken?
Fps'i görmek mi istiyorsunuz yoksa yüksek fps'te nasıl oynarım mı diyorsunuz?
Merhaba siz dedikten sonra fps testi yaptım MSI afterburner olmadı ama fraps üzerinden sadece fps mi gördüm ultra ayarlarda 80-120 arasında gdidip geliyor çok nadir 80 altına düşüyor normalmidirFPS testi yaptınız mı?
Bu sistem oynamak için yeterli zaten, Vsync açıp oynayabilirsiniz.
Orda değişik fxxa diye birşeyler yazıyordu onlar fps hareketlendirirmi diye sordumFps ayarları atar mısınız derken?
Fps'i görmek mi istiyorsunuz yoksa yüksek fps'te nasıl oynarım mı diyorsunuz?
Aşağıdaki videoda GTA5 hem ayarlarını hem de fps değerlerini görebilirsin.Merhaba siz dedikten sonra fps testi yaptım MSI afterburner olmadı ama fraps üzerinden sadece fps mi gördüm ultra ayarlarda 80-120 arasında gdidip geliyor çok nadir 80 altına düşüyor normalmidir
Belirttiğiniz FPS'ler normal gibi geldi. YouTube'dan benzerlerine bakarız.Merhaba siz dedikten sonra fps testi yaptım MSI afterburner olmadı ama fraps üzerinden sadece fps mi gördüm ultra ayarlarda 80-120 arasında gdidip geliyor çok nadir 80 altına düşüyor normalmidir
Affet burner da ekran seçemiyorum 2 seçenek oluyor ve dediğiniz şeyi seçmedim galiba yani ekranda değerler çıkmıyorBelirttiğiniz FPS'ler normal gibi geldi. YouTube'dan benzerlerine bakarız.
Afterburner'da ne sıkıntı yaşadınız? Yükleme yaparken RivaTuner seçtiniz mi?
Burada detaylı bir rehber mevcut.Affet burner da ekran seçemiyorum 2 seçenek oluyor ve dediğiniz şeyi seçmedim galiba yani ekranda değerler çıkmıyor
Tamamdır yarın deneyeyim iyi akşamlarBurada detaylı bir rehber mevcut.
İsterseniz programı videodaki rehberi takip ederek yeniden yükleyin.
Knk yaptım 1-2saat sonraki değerler bunlarBurada detaylı bir rehber mevcut.
İsterseniz programı videodaki rehberi takip ederek yeniden yükleyin.
Tamam, bir sorun yok. İdeal değerler bunlar.Knk yaptım 1-2saat sonraki değerler bunlar
EyvallahTamam, bir sorun yok. İdeal değerler bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 9143