GTA 5 kaplama titremesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayra.tasci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar. Ben GTA 5 epic games üzerinden ücretsiz dağıtılırken almıştım ve geçen gün indirip tekrar oynamaya başladım. Fakat şöyle bir sorunum var: kaplamalarda titreme hatası var. RTX 3060 max-performance + i7 10875h a sahip bir laptop ile oynuyorum. Görüntü kalitesi en üstte. Titremeden de kastım sinematik sahnede parmaklık, tel vb. nesnelerde titreme ve Trevor ile motor kullanırken karakterin belden aşağısının titremesi.  Acaba bu soruna ne sebep oluyor olabilir, yardımcı olursanız sevinirim...

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kayra.tasci' Alıntı:
Öncelikle herkese merhabalar. Ben GTA 5 epic games üzerinden ücretsiz dağıtılırken almıştım ve geçen gün indirip tekrar oynamaya başladım. Fakat şöyle bir sorunum var: kaplamalarda titreme hatası var. RTX 3060 max-performance + i7 10875h a sahip bir laptop ile oynuyorum. Görüntü kalitesi en üstte. Titremeden de kastım sinematik sahnede parmaklık, tel vb. nesnelerde titreme ve Trevor ile motor kullanırken karakterin belden aşağısının titremesi.  Acaba bu soruna ne sebep oluyor olabilir, yardımcı olursanız sevinirim...

https://youtu.be/DapeUttBWss bu video daki ayarları yaparmısın belki yanlış birşeyler açmış olabilirsin 1080p ayarını dene adım adım benim ekran kartım da da dedin gibi sıkıntı vardı gta da rx5500xt ıı pro du benim ekran kart onun videoalrını baktım sorunumu çözmüştü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Ayarları > Sistem > Monitör > Grafik ayarları kısmına gelin ve Tercihi ayarlamak için bir uygulama seçin bölümünü Masaüstü uygulaması yapın. Daha sonra altında yer alan Göz at seçeneğine gelin ve C:\Program Files (X86)\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries\Win64 Launcher.exe dosyasını seçip ekleyin. Daha sonra eklenen uygulamaya tıklayın ve seçenekler kısmındaki ayarlardan Yüksek performans ve Güç tasarrufu seçeneklerinin ikisini de deneyin. Herhangi birsinde sorun yaşamazsanız o ayarda kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri