Gta 5 Online için Upgrade Önerisi

Koray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba  sistemimi gta 5 için upgrade etmeyi düşünüyorum . Şuan elimdeki sistem için offline modda düşük ayarlarda 60-70 fps alıyorum online modda ise bu 30 lara kadar düşüyor . Sizden  bu rakamı 50-60 civarına çekebilmek için upgrade önerileri istiyorum neyin yerine ne alsam veya neyi arttırsam diye . Bu tarz online oyunlarda işlemcinin önemli olduğunu biliyorum özellikle kalabalık serverlare girdiğimizde işlemciye büyük iş düşüyor 

Sistemim :
İntel i-3 2100 3.10 ghz 3.30(turbo) işlemci
8 gb 1333 mhz ram
gt 1030 2 gb nividia ekran kartı
intel h61 anakart

Elimdeki parçalara uyumlu onlinede fps değerimi 20-30 arttırabilecek parça önerileri istiyorum . Aslında sadece işlemciyi yükseltsem sorunum çözülür gibi geliyor ama hangi işlemci ne kadar performans verir bilemiyorum bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel olarak işlemciniz çok zayıf GPU takviyesi öneriridim ama işlemcinize ciddi darboğazı olacaktır. RAM 'iniz 8 GB oda sınırda değil yeterli genel olarak yani bu sisteme bir yükseltme yapılacaksa işlemci ve ekran kartı takviyesi yapılmalı. i5 seviyesine çıkarsanız GTX 1050 yada 1050 Ti alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri