Merhaba sistemimi gta 5 için upgrade etmeyi düşünüyorum . Şuan elimdeki sistem için offline modda düşük ayarlarda 60-70 fps alıyorum online modda ise bu 30 lara kadar düşüyor . Sizden bu rakamı 50-60 civarına çekebilmek için upgrade önerileri istiyorum neyin yerine ne alsam veya neyi arttırsam diye . Bu tarz online oyunlarda işlemcinin önemli olduğunu biliyorum özellikle kalabalık serverlare girdiğimizde işlemciye büyük iş düşüyor
Sistemim :
İntel i-3 2100 3.10 ghz 3.30(turbo) işlemci
8 gb 1333 mhz ram
gt 1030 2 gb nividia ekran kartı
intel h61 anakart
Elimdeki parçalara uyumlu onlinede fps değerimi 20-30 arttırabilecek parça önerileri istiyorum . Aslında sadece işlemciyi yükseltsem sorunum çözülür gibi geliyor ama hangi işlemci ne kadar performans verir bilemiyorum bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler .
Sistemim :
İntel i-3 2100 3.10 ghz 3.30(turbo) işlemci
8 gb 1333 mhz ram
gt 1030 2 gb nividia ekran kartı
intel h61 anakart
Elimdeki parçalara uyumlu onlinede fps değerimi 20-30 arttırabilecek parça önerileri istiyorum . Aslında sadece işlemciyi yükseltsem sorunum çözülür gibi geliyor ama hangi işlemci ne kadar performans verir bilemiyorum bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler .