GTA 5 rockstar

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Beyler selamün aleyküm benim normalde rockstar hesabım vardı ama gmailini unuttum steamden almıştım değiştirmek için iletişime geçtim farklı maille ama kendi sitelerinde fatura fotoğrafı isitoyrular yüklüyorum fakat hata veriyor dosya gönderirken hata oluştu diye nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Beyler selamün aleyküm benim normalde rockstar hesabım vardı ama gmailini unuttum steamden almıştım değiştirmek için iletişime geçtim farklı maille ama kendi sitelerinde fatura fotoğrafı isitoyrular yüklüyorum fakat hata veriyor dosya gönderirken hata oluştu diye nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler
Hata kodu ya da açıklamasında ne diyor. Bazı sistemler boyutu büyük diye kabul etmeyebiliyor.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dosyanın uzantısı ve boyutu nedir acaba onlardan kaynaklı olabilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Valla dostun 500kb yazıyor bide jpg yazıyor imkansız yani yukliyememem başka da çaresini bulamadım
Denedim şimdi yükledi ve hata vermedi. Mobil diye olabilir. İsterseniz bilgisayardan ya da Mobil tarayıcıda masaüstü sitesini iste işaretini tıklayıp deneyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 6
KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Denedim şimdi yükledi ve hata vermedi. Mobil diye olabilir. İsterseniz bilgisayardan ya da Mobil tarayıcıda masaüstü sitesini iste işaretini tıklayıp deneyebilirsiniz.
Valla hocam dediğiniz gibi tekrardan denedim ama olmadı yani acaba ekran görüntüsü yüklemeye çalıştığım için mi olmuyor PC den de denedim olmadı çünkü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-01-17-18-46-15-080_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-17-18-46-15-080_com.android.chrome.jpg
    294.5 KB · Görüntüleme: 1

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Valla hocam dediğiniz gibi tekrardan denedim ama olmadı yani acaba ekran görüntüsü yüklemeye çalıştığım için mi olmuyor PC den de denedim olmadı çünkü
Dosyayı paint ile açıp farklı kaydedin ve formatını değiştirip öyle bir deneyin hocam. Bilgisayarda başka fotoğraf varsa onu da denemek için bakabilirsiniz.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dosyayı paint ile açıp farklı kaydedin ve formatını değiştirip öyle bir deneyin hocam. Bilgisayarda başka fotoğraf varsa onu da denemek için bakabilirsiniz.
Valla faturayı aticam başka birşey yapmicam ama bir türlü yapamadım eyvallah hocam yinede denerim çünkü bu GTA 5 online hesabıma erişmem lazım içinde baya şeyim vardı yani

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Valla faturayı aticam başka birşey yapmicam ama bir türlü yapamadım eyvallah hocam yinede denerim çünkü bu GTA 5 online hesabıma erişmem lazım içinde baya şeyim vardı yani
Olması lazım hocam dosyada sorun olabilir o yüzden paint ile yeniden yaparsanız düzelmesi muhtemel. Dediğim gibi sitede hata olmadığını görmeniz için masaüstünde duran başka bir fotoğrafla da deneyebilirsiniz.

KS

erayozgurx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Olması lazım hocam dosyada sorun olabilir o yüzden paint ile yeniden yaparsanız düzelmesi muhtemel. Dediğim gibi sitede hata olmadığını görmeniz için masaüstünde duran başka bir fotoğrafla da deneyebilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Rica ederim. Çözülmezse tekrar yazın başka yöntem deniyelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri